Bir Zamanlar Çukurova Saniye Kimdir? Gaffur’un Karısı?


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 11:02
0

Saniye karakteri, [kirmizitext]Bir Zamanlar Çukurova dizisi[/kirmizitext]nin ilginç karakterlerinden birisidir. Yılmaz’ın asker arkadaşı Gaffur’un karısı olan Saniye, çiftlikte mutfaktan sorumludur. Performansı ile göz dolduran Saniye hakkından tüm merak edilenler sizler için sitemizde. Gerçek adı ne, oynadığı diziler?

Saniye özünde iyi birisidir. Ancak kocası Gaffur’un etkisinde kalabilen bir karakterdir. Çiftlikte işlerini kaybetme korkusuyla Yılmaz ve Züleyha’ya diş bilemektedir. Özellikle [kirmizitext]Züleyha[/kirmizitext]’yı konakta sıkıştıran ve onu sürekli tersleyen Saniye, Züleyha’ya konağı dar edecek gibidir.

Saniye kocası Gaffur’u pek beğenmez. Onu gazlayarak çiftliğin hanımından bir şeyler almasını kendisini onlara karşı kanıtlamasını ister. Sürekli kocası Gaffur’u işe yaramaz birisi olarak gösterir. Aslında kocası sever ancak kocasının Yılmaz karşısında pasif olduğunu düşünür.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterini canlandıran oyuncu Selin Yeninci’dir. 1988 yılında doğan Selin Yeninci, 2011 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi oyunculuk bölümünü bitirmiştir. 2012 yılında İstanbul Halk Tiyatrosu kadrosuna dahil olan oyuncu bir çok tiyatro ve dizide rol almıştır. Aynı zamanda seslendirme çalışmaları da yapan Selin Yeninci, lisede tiyatro bölüm başkanlığı yapmıştır.

[kirmizitext]Bir Zamanlar Çukurova Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Gezilesi Görülesi Yerler <<<tıkla[/kirmizitext]

Haluk Bilginer ile Oyun Atölyesi’nde bir çok ünlü oyunda rol almıştır. 2016 yılında Rengarenk dizisinde Neşe karakterini canlandırmıştır. Güzellik, zeka ve yetenek bakımında oldukça ileri seviye bir kişiliğe sahip olduğu yakınları tarafından dile getirilmektedir. Yönetmen Nesimi Yetik’in Toz Ruhu isimli filminde canlandırdığı Neslihan karakteri ile büyük bir başarı göstermiştir.