Birol Güven ile Gelecek Geliyor programı nasıl bir program? İçeriği ve formatı nasıl?


Güncelleme: 15 Haziran 2018 : 23:56
0

Gelecekle ilgili dizi çekimi için araştırma yapan Birol Güven fütürizmi keşfettiğini ve kendisine fütürist olduğunu söyledi. 360 ekranlarında yeni formatta bir programın hazırlığına başlayan Birol Güven Gelecek Geliyor isimli programını izleyici ile paylaşacak. Peki Gelecek Geliyor nasıl bir program, Gelecek Geliyor formatı içeriği nedir?

GELECEK GELİYOR programı ile ilgili ilk fragman yayınlandı diyebiliriz. 360 ekranlarında Birol Güven’in sunumu ile ekranlara gelen tanıtımda Birol Güven program hakkında şunları söyledi. “Merhabalar 360 ekranlarında yepyeni bir programa başlıyoruz. Geleceği konuşacağız sizinle. Yakın geleceği. 21. Yüzyılı. 20’li 30’lu yıllara, hatta 40’lı yıllar.

Robotlar, algoritmalar, yapay zekalar, merak edilen her şeyin peşine düşeceğiz. Gelecekte nasıl bir hayat bekliyor bizi? Nasıl şehirlerde yaşayacağız, nasıl evlerde oturacağız? Nasıl yemekler yiyeceğiz, çocuklarımız nasıl okullara gidecek, daha mı uzun yaşayacağız, robotlar mı ameliyat edecek bizi, sürücüsüz arabalar, uçan taksiler olacak mı, sahiden gelecekte de bugün olduğu gibi hakem hatalarını konuşacak mıyız? Yoksa bu robot Hakemler hiç hata yapmayacaklar mı? Her işi yapıp bizi işsiz mi bırakacak bu robotlar? Her işi bunlar yapacaksa biz ne yapacağız? Hepsini konuşacağız bunların. Hem de bir an önce konuşacağız. Çünkü gelecek geliyor. Birol Güven de gelecek geliyor yakında 360 Tv’de.