Biz Hiç Büyümeseydik Dizisi Oyuncu Kadrosu, Karakterleri ve Konusu


Güncelleme: 19 Temmuz 2018 : 08:48
0

Mint Yapım tarafından hazırlanan yeni dizi Biz Hiç Büyümeseydik, Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Uğur Yazıcıoğlu otururken senaristliğini ise Murat Aras yapmaktadır. Cast çalışmaları devam eden dizinin kadrosu belirmeye başladı.

Show Tv ekranlarında gösterilmesi düşünülen yeni dizi Biz Hiç Büyümeseydik dram tadında ekranlara gelecek. Gençlik dizisi olarak görülen yeni projenin oyuncuları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Yapımcılığını MinT Prodüksiyon’un üstlendiği yapımın senaryosunu Murat Aras kaleme alıyor.

Yeni sezonda Show TV’de oynayacak olan yapımı Uğur Yağcıoğlu yönetecek. Çekimleri İstanbul dışında yapılacak olan dizinin ilk oyuncu anlaşması da sağlandı. Geçtiğimiz yıl doğum yapan Burcu Kara yeni dizi Biz Hiç Büyümeseydik ile el sıkıştı. Romantik Komedi, Romantik Komedi 2, Elveda Derken ve Haziran Gecesi gibi yapımlardan yer alan Burcu Kara yeni sezonda Show tv ekranlarında olacak. Peki Burcu Kara Kimdir?

Biz Hiç Büyümeseydik Oyuncu Kadrosu

Burcu Kara, 1980 Bursa doğumludur.175 cm boyunda olan Kara, Fırat Parlak ile evlidir. Anne ve babası öğretmen olan Burcu Kara iyi bir eğitim almıştır. 4,5 yaşında ilk okula başlayan Kara 9 yaşında ilk okulu bitirmiştir. Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünde okurken aynı zamanda yerel kanallarda sunuculukta yapmıştır.