Bizim Hikaye 15 Mart Neler Olacak? Fragmanı Özeti,


Güncelleme: 9 Mart 2018 : 00:05
0

Fox ekranlarında sevilerek izlenen Bizim Hikaye dizisinde heyecan hiç bitmiyor. Bu hafta da izleyicileri ekranlara kilitleyen dizide önce Fikri hastaneden kaçıp basına böbreğinin çalındığı yeri göstermiş ve televizyona çıkmıştır. Daha sonra da Yeliz çaldığı Elmaslar yüzünden öldürülmüş ve diziden çıkmıştır.

Son olarak da Asım’dan ayrılan Esra ile Hikmet arasındaki ilişki ilerlemiş ve Hikmet kardeşlerini de karşısına alarak Esra’ya olan aşkını ilan etmiştir. Ancak Asım Esra’nın peşini bırakmamış ve kapısına dayanmıştır. O esnada Hikmet’in borç harç Esra’ya aldığı eşyaların gelmesi Asım’ı deliye döndürür ve çileden çıkartır.

Esra^nın kimle görüştüğünü öğrenmek isteyen Asım gizlenmiş ve evini gözetlerken elinde çiçeklerle Hikmetîn geldiğini görür ve her ikisini de evde yakarak öldürmek için benzin bidonunu alır gelir. Evde uyuyakalan Esra ile Hikmet yangının farkında değildir.

[kirmizitext]Bizim Hikaye Hikmet Ölecek mi? Nejat Uygur Diziden Ayrıldı mı? için tıklayınız[/kirmizitext]

Hikmet deliye dönmüş  ve evi ateşe vermiştir. Bakalım Hikmet mi ölecek Esra’mı ölecek? Hikmet ve Esra nasıl kurtulacak? Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? sizce Hikmet ve Esra yangından naasıl kurtulacaklar? Siz de düşüncelerinizi aşağıda yazınız.