Bizim Hikaye 17. Bölüm Fragmanı-Barış Filiz’i Tekrar Kazanacak mı?


Güncelleme: 28 Aralık 2017 : 23:39
1

Bizim Hikaye 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ne zaman yayınlanacak? Bizim Hikaye’nin geçtiğimiz haftaki bölümünde; Cemil’e evlenme teklif eden Filiz, kardeşlerini geri almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Hayalleri gerçek olan Cemil ise bu evliliğin hayata geçmesi için elinden geleni yapmıştır.

Tülay ise bu zor kararı vermeden önce iyice düşünmesi konusunda Filiz’e ısrar etmiştir. Filiz kardeşlerini alabilmek için hayatını düzene sokmaya çalışır. Düzenli bir iş ve sigorta bulmanın yanı sıra Fikri’yi de çocukların velayetini bırakmaya ikna etmek zorundadır. Fakat Fikri’nin her zamanki vurdumduymazlığı ve çıkarcılığı işleri zora sokar.

Çocukların alındığını son anda öğrenen Barış mahalleye döner ve Filiz’e yardım etmek ister. Ne var ki Filiz neden gittiğini bir türlü anlatamayan Barış’ı kolay affedecek gibi  görünmemektedir. Filiz ailesini tekrar bir araya getirmek için dönüşü olmayan bir yola mı girecek, yoksa Barış’ın çabalarına daha fazla kayıtsız kalmayıp başka bir çare mi bulacaktır?

Fikret’in yuvadaki çocuklarla yaşadığı sorunlar git gide büyürken, Kiraz’ın da yuvaya alışmayı reddetmesi ve sürekli İsmet’in yanında olmaya çalışması öğretmenlerini tedirgin etmektedir. Hikmet ise kardeşlerine sahip çıkmaya çalışırken bir yandan da hayatına yeni giren Muazzez’le yakınlaşır. Diğer taraftan Filiz ile Cemil nişanlanır ve bir umut mahkemeye giderler .Barışta mahkemede hazırdır. Filiz ve çocuklar eve gidebilmek için mahkemede konuşurlar ve hakimi ikna etmeye çalışırlar. Ancak hakim Filiz’in çok büyük bir sorumluk altına gireceğini ve bu sorumluluğu da  ancak evlilik tahsis edildikten sonra verebileceğini söyler ve mahkemeyi erteler. Herkes şoktadır. Çocuklar üzülür. Şimdi ise top Barışta’dır.

Bizim Hikaye 17. Bölümünde neler olacak? Bizim Hikaye 17. Bölüm Fragmanı ve özeti. Şuandan itibaren süreç Barış üzerinden devam edecektir. 

Comments are closed.