Bizim Hikaye 5. bölüm Analizi- Barış’ın Karanlık Yüzü Ortaya Çıkıyor!


Güncelleme: 5 Ekim 2017 : 23:19
0

Barış Filiz ile aşka yelken açmıştır. Filiz ve Barış birbirlerine olan duygularını daha fazla gizleyememişlerdir. Her şey çok güzel gitmektedir. Ancak her şey Filiz’in Barış’ın çalıştığı yere gittiği gün değişir. Bizim Hikaye 5. Bölüm fragman ve özeti!!!

Barış Filiz’e yalan söylemiş ve bir restoranda vale olarak çalışıyorum diyerek onu kandırmıştır. Bu yalan bir süre devam etmiştir. Ancak Filiz 4. bölümde Barış’ı çalıştığı restorana ziyarete gider.

Tabi her şey o anda değişir. Restoranın önündeki çalışan her şeyi Filiz’e anlatır. Barış’ın aslında orada çalışmadığını onun karanlık bir yüzünün olduğunu söyler.

Barış aslında çalıntı araçları parçalayarak satan bir çetenin sağlam bir elemanıdır. Çeteye ait bir tamirhanede çalıntı arabalar parçalanır ve bu parçalar uygun fiyata çevre bölgelerde piyasaya sürülür. Bu sayede Barış ciddi paralar kazanmaktadır. Tabi bu bilgiyi Filiz’den saklamıştır. Filiz’i gerekte sevmiştir. Ancak Barış’ın bu karanlık yüzü onu Filiz’den ayıracak kadar güçlüdür.

Filiz bu haber karşısında çok kırılır. Barış ile tüm ilişkisini bitirmek ister. Barış ise durumu kurtarmaya çalışmaktadır ama bunun için artık çok geçtir.

Bizim Hikaye 5. bölüm Özet ve Fragmanı