Bizim Hikaye Derin Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler Sevgilisi Yaşı


Güncelleme: 13 Eylül 2018 : 23:57
1

Bizim Hikaye dizisi 2018-2019 yeni sezona bomba gibi başladı. Diziye yeni giren oyuncular izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Rahmet bir okula hizmetli olarak girmiş ve okuldaki öğrencilerle arasında sürtüşmeler yeni sezonun ilk bölümüne damga vurmuştur. Bizim Hikaye Derin kim? gerçek adı ne? Yaşı kaç gibi merak edilen sorular dizihaberci.com farkı ile sayfamızda.

Bizim hikaye dizisi Derin Rahmet’in hademelik yaptığı okulda okuyan iki kız kardeşten biri. Ablası Deniz şımarık, zengin aile kızı ve rahmetle en çok uğraşan kişi iken Derin ise ablasinin tam tersi fedakar, cefakar, vefalı ve insana insan gibi davranan aynı zamanda güzel hatta Rahmet’ten etkilenmiş bir kız.

2. Sezon 38 bölümü ile eylül’ün 2. haftası izleyici karşısına çıkan bizim Hikaye dizisi Derin karakteri ile merak uyandırmayı başardı. Yeni sezona diğer dizilerden daha önce başlayan Bizim Hikaye dizisi bugün reyting rekortmeni olacak gibi duruyor. Fakat Atv ekranlarında yeni baslayan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile yarış içinde ilk haftaya atlatırken daha sonra Star TV de kemikleşmiş izleyici kitlesine sahip Avlu dizisi ile yarışmak zorunda kalacak. Diziye yeni sezonda dahil olan Derin karakteri kim gerçek adı ne daha önce hangi dizide rol aldı haberimizde bunlardan bahsedeceğiz.

38 bölümu ile Bizim Hikaye dizisine dahil olan Derin karakterini en son FOX TV’de 2016 yılinda yayın hayatına giren Kalbimdeki Deniz dizisinde Ece karakteriyle tanımış ve çok da sevmiştik. Bizim hikaye dizisinde de önceleri zengin şımarık kız olarak izleyicilerin sevmediği bir karakter olsa da dizinin sonlarına doğru dizide en çok sevilen karakterler arasına girdi.

Bizim hikaye Derin gerçek adı Hazal Adıyamandir. Hazal Adıyaman 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş, oyunculuk üzerine kendini geliştirmiş eğitimlerini tamamlayarak 2013 yılında ilk olarak Aşkın Bedeli dizisi ile izleyici karşına çıkmıştır. Devamında Bir Yusuf Masalı,Kiraz Mevsimi, Hanım Köylü dizilerinde de rol almış ve ilgiyle takip edilmeye başlamıştır.

Kalbimdeki Deniz dizisi ile kariyer basamaklarını hızla çıktığını düşündüğümüz Hazal Adıyaman FOX TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisindeki Derin rolüyle de kariyerinde yaşına göre zirveyi yaşamaktadır.

Bizim hikaye dizisinde Derin ve Ahmet arasında ilerleyen bölümlerde duygusal sahneler yaşanacak hatta birbirlerini körkütük aşık olacaklardır. Siz Derin karakteri için ne düşünüyorsunuz ? Sizce Derin Bizim Hikaye dizisine yakıştı mı

Comments are closed.