Bizim Hikaye Filiz’in Avukatı Kimdir? Murat Danacı Hakkında Bilinmeyenler!


Güncelleme: 14 Ağustos 2018 : 13:37
1

Bizim Hikaye yeni sezonstartını verdi ve dizide bazı yeni karakterler de dikkatlerden kaçmadı. Filiz’in avukatlığını yapan karakterin kim olduğu, hangi dizilerde oynadığını siz değerli takipçilerimiz için araştırdık. İşte Murat Danacı kimdir sorusunun cevabı.

Bizim Hikaye dizisine katılan oyuncu Murat Danacı daha önce Beni Affet dizisinde Cüneyt karakterini canlandırmıştır. 2. Sezon çekimlerine Ağustos sonunda başlanan Bizim Hikaye’de Filiz’in avukatını canlandıran Murat Danacı, yeni sezonda diziye dahil olan oyuncular arasına girdi.

Murat Danacı, 1976 Manisa doğumludur. 42 yaşında olan oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Star TV’nin günlük dizi Beni Affet’te oynayan başarılı oyuncu 2018-2019 sezonunda Bizim Hikaye dizisine transfer olmuştur.

Keşanlı Ali Destanı isimli projede sahne amirliği yapmıştır. Birçok dizi, sinema ve tiyatro oyununda rol almıştır. 186 cm boyundadır. Aslan burcunda olan Murat Danacı, daha önce bir evlilik yapmış ancak boşanmıştır. Bu evliliğinden çocuğu olan Danacı, kariyerine oyuncu olarak devam etmektedir.

 

Comments are closed.