Boğaziçi Rapsodisi Ömer Kim? Gerçek Adı Daha Önce Oynadığı Diziler


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 16:37
1

Boğaziçi Rapsodisi gençlik dizisi yeni sezonda Kanal D ekranlarında yerini almak için hazırlıklarını bitirme aşamasına geldi. Cast çalışmalarını titizlikle yapan firma oyuncular için ince eleyip sık dokudu. Boğaziçi Rapsodisi dizisi Ömer kim? Daha once hangi dizilerde rol aldi gibi merak edilen soruların cevabını verdiğimiz haberimizi aşağı inerek okuyabilirsiniz.

Yönetmen koltuğunda Güzide Balcı’ nin yer aldığı Boğaziçi Rapsodisi konu olarak daha önce ekranlardan tanıdığımız Med-cezir dizisine benzediği öne sürülüyor.

Boğaziçi Rapsodisi Ömer karakteri dizide anne ve babasını kazada kaybetmiş yalnız kalmamak için amcasının yanına giden bir üniversite öğrencisini canlandıracak.

Boğaziçi Rapsodisi oyuncularından bazıları Mine Tugay, Serhat Tumluer, Ege Aydan, Ayçin İnci, Basak Daşman gibi oyuncuların yer alacağı bazı sosyal paylaşım sitelerinde duyruldu.

Boğaziçi Rapsodisi Ömer Kim Gerçek adi ne gibi soruların yanıtı henüz netleşmedi. Haberimiz bilgilerin netleşmesi neticesinde güncellenecektir.

Comments are closed.