Börü 28 Mart Var Mı Yok Mu? Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 26 Mart 2018 : 11:49
1

Börü dizisi neden yok sorusu sevilen dizinin takipçileri tarafından sorgulanmaya ve araştırılmaya başlandı. Her çarşamba akşamı izleyiciler tarafından heyecanla beklenen Börü dizisi 28 mart çarşamba akşamı ekranlarda yer almayacak. Peki Börü yeni bölüm bu akşam neden yok? Börü bitti mi? Neden yayınlanmıyor?

Yayınlandığı günden itibaren izleyiciye büyük heyecan yaşatan Börü dizisinin bu akşam yeni bölümü ekranlarda olmayacak. Dizinin 5. bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Yayıncı kuruluşun 28 mart akşamı ekrana getireceği dizilerin yer aldığı yayın akışı listesinin paylaşılmasının ardından izleyicilerine üzücü haber verildi. Börü dizisi 28 mart çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek? Peki Börü yeni bölüm neden yok, neden bitti, ne zaman yayınlanacak?

Kanal tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat dizinin bu akşam yeni bölümünün yayınlanmasının sebebini aldığımız sağlam kaynaklar doğrultusunda sizlerle paylaşacağız. Börü 28 martta Star Tv’de yayında olacak. 4. bölüm dahil olmak üzere tüm bölümleri art arda verilecek. Seyircinin diziyi, konuyu ve olayı yakalaması sağlanacak. Börü dizisinin yeni bölümü 4 nisan çarşamba akşamı ekrana gelecek. Börü 4 nisan çarşamba 5. bölümü ile kaldığı yerden devam edecek.

Dizi yayın hayatına başlarken reyting kaygısı olmadığını dile getirse de, çarşamba akşamı güçlü rakiplerine karşı verdiği savaşta beklentileri karşılamadı. Börü dizisi 2 bölüm sonra ekranlara tamamen veda edecek. Dizinin finali beyaz perde de yapılacak. Aslında dev bütçeli ve yüksek maliyetli dizi büyük emek ve arka planda kalabalık bir ekiple hazırlanıyor ve izleyici beğenisine sunuluyor. ,

Dizinin tadını alan izleyiciler 28 mart çarşamba akşamı neden yeni bölüm yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Börü 5. bölüm ne zaman? sorularına yanıt aradı. Konula ilgili gerekli açıklamaları sizlerle paylaştık. Dizinin ilk 4 bölümünün tekrarı art arda yayınlanacak ve izleyicinin konuyu yakalaması sağlanacak. Dizinin 5. bölümü ise 4 nisan çarşamba ekrana gelecek.

Börü dizisinin yeni bölümünün yayınlanmaması aslında Star Tv için beklenmeyen bir hareketti. Bir yayıncılık anlayışı açısından etik bulmadık. Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Comments are closed.