Börü Behçet Orbay Kim? Gerçek Adı, Kariyeri, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 23 Şubat 2018 : 19:56
1

Star Tv’nin uzun süren hazırlık aşamasının ardından 2018 sezonu için hazırladığı mini dizi projesi Börü 28 şubat çarşamba akşamı ekran serüvenine başlıyor. Dağ film serisinin yapımcısı Alper Çağlar’ın Star Tv aracılığıyla ekranlara kazandırdığı Börü dizisi 1’er saatlik yayınlarla sadece 6 bölüm yayınlanacak ve hikayenin finali beyaz perdede gösterime sunulacak. Oyuncuların büyük emeklerle hazırlandığı Börü dizisi Behçet Orbay kim? Börü Behçet kim? İşte detaylar…


Börü Kemal Kim? Kemal Boratav Oynadığı Diziler Murat Arkın Hakkında Bilinmeyenler


Börü dizisi Behçet kim sorusunun detaylarına gelmeden önce dizinin konusu ve karakterleri hakkında kısa bir bilgi verelim. Kadrosunda Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç ve Güral Tonbul gibi usta isimlerin yer aldığı Börü dizisi ülkemizin yakın tarihte yaşadığı iç ve dış tehditlere karşı verdiği özverili mücadeleyi konu alacak. Kamuoyu olarak haberlerde ve basında izlediğimizin arkasında nasıl bir fedakarlık ve cesaretin olduğunu izleyenlere Börü dizisiyle aktarılacak.

Börü dizisi Behçet, Börü timinin lideridir. 2014 yılında ülkemizin karşı karşıya kaldığı tehditler ve sorunlar artmaya başlayınca endişeleri ve gelecek kaygıları artan Behçet tam bir vatan sevdalısıdır. Emrindeki askerleri kardeşleri gibi gören kollayan dertleriyle dertlenen babacan bir adam. Bugün bu kadar güçlü bir asker olmasını sağlayan İrfan Aladağ’ın Balyoz davası sonucu safsata delillere içeride olmasını kendine büyük dert ediyor. Her şeye rağmen kendine verilen emirleri vatanı ve bayrağı uğruna eksiksiz yerine getiren bir özel harekatçıdır.

Bir yılı aşkın bir hazırlık aşamasının ardından nihayet yayın hayatına başlayan Börü dizisi her kesimden insanın ilgiyle takip edeceği başarılı bir proje. Dizi için özel eğitimlerden geçen oyuncular gerçek mühimmatlarla talimatlar yaptılar. Dizinin çekimleri için dev bir prodüksiyon kuruldu.

Börü dizisi Behçet Orbay karakterine hayat veren Fırat Doğruloğlu 6 temmuz 1974 tarihinde Hatay’ın İskenderun ilçesinde 5 çocuklu bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. İstanbul Üniversite Fizik bölümünü kazandı fakat kendisine hitap etmediğini düşündüğü için bıraktı. Ardından Işık Üniversitesi İşletme bölümünü kazandı ve tiyatro eğitimi almaya burada başladı. Usta oyuncu bugüne kadar çok farklı karakterleri canlandırmıştır.

Rol aldığı başlıca projeler; Şehnaz Tango, Bizim Aile, Yarım Elma, Alacakaranlık, Tam Pansiyon, Şeytan Sofrası, Küpeler, Kızma Birader, İlk Göz Ağrısı, Acemi Cadı, Bebeğim, Bez Bebek, Nazlı Yarim, Canım Ailem, Hastasıyız, Haneler, Vay Arkadaş, Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi, Dağ ve Galip Derviş. Dağ film serisinde üstün performans gösteren Fırat Doğruloğlu’ya Börü Behçet karakteriyle başarılar dileriz.

Siz Börü dizisini nasıl buldunuz? Oyuncuların performansları hakkında ne düşünüyorsunuz? Börü dizisi devam etmeli mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Böylece dizinin devam etmesi için sesinizi duyurabilirsiniz. 

Börü Behçet Orbay Kim?

Comments are closed.