Börü Hangi Günler Yayınlanacak? Börü Ne Zaman Başlıyor?


Güncelleme: 14 Ağustos 2017 : 14:30
1

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Börü yayın tarihi ne zaman? Börü hangi tarihte başlıyor? Börü hangi gün yayınlanıyor?

Yeni sezonda birbirinden iddialı dizileri izleyicisi ile buluşturacak olan Star Tv’nin en büyük hamlelerinden birisi Börü dizisi oldu.

Börü dizisinin yapımcılığını izlenme rekorları kıran Dağ filminin yapımcıları üstlenecek. Askeri hayatın işlendiği diziler son zamanlarda büyük başarı yakalarken Börü dizisi de büyük bir ilgi çekecek gibi görünüyor.

Star Tv, Börü dizisinin sonbaharda başlayacağının sinyallerini geçtiğimiz günlerde vermişti. Börü dizisinin Ekim ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Tanıtım fragmanları yayınlanan dizi, Eylül ayının sonlarında ya da Ekim ayının başlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Börü dizisinin hangi gün yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

Star Tv’de Pazartesi akşamları Söz dizisi yayınlanıyordu. Dizinin günü değişmezse yeni sezonda da kendi gününde ekranlara gelecek. Salı akşamları Dolunay, Perşembe akşamları da Ateş Böceği Star Tv ekranlarında yer alıyor. Eğer kanal yaz dizilerini uzatma kararı alırsa yeni başlayacak dizileri için gün sıkıntısı çekebilir.

İstanbullu Gelin ve Fazilet Hanım ve Kızları da Star Tv’nin yeni sezonda da devam edecek dizilerinden oldu. İstanbullu Gelin yine Cuma akşamları yayınlanırsa Fazilet Hanım ve Kızları da Çarşamba akşamları yayınlanabilir. Bu nedenle Börü dizisi hafta sonu uygun bir güne alınabilir. Ancak kanaldan konu ile ilgili resmi açıklama gelmedi.

Sizce Börü hangi günler yayınlanmalı? Dizi hangi gün yayınlanırsa daha iyi olur?

Börü Dizisi 15 Temmuz Tanıtım Fragmanı İzle

1 YORUM

  1. Bence iki dizide gun deyisikligi olmasin olursa sonu final demek boru dizisi carsamba gunu olmasi daha hayirli bence zaten 6 bolumluk bir seri

Comments are closed.