Bu Şehrin Çocukları Oyuncuları Tüm Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Güncelleme: 25 Aralık 2017 : 10:55
2

Atv ekranlarının yapımcıları ve senaristleri dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Bir diziyi bitirmeden diğerinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bunlardan bir taneside gençlik dizi olarak ekranlara gelecek olan Bu Sehrin Çocukları oldu. Diziseverlerin merak konusu ise Bu Şehrin Çocukları dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, bu şehrin çocukları karakterleri nasıl?

Atv ekranlari 2018 yeni sezon için kolları sıvadı. Bu Şehrin Çocukları dizisinin yapımcısı henüz net olmasa da çok yakından açıklama gelecegini düşünüyoruz. Yaz sezonu dizisi olacağını düşündüğümüz Bu Şehrin Çocukları dizisinin konusu ise adından da anlaşılacağı üzere gençlik dizisi olacak.Konservatuvarda eğitim alan gençlerin hayat hikayelerini konu edinecek.

Bu Şehrin Çocukları dizisi oyuncuları ise şuan kim olacağı belli değil. Oyuncu seçimleri kısa bir süre sonra başlayacak. Fakat gelen haberler halihazırdaki tanınmış oyunculardan degilde yeni oyunculara öncelik verileceği yönünde.

Atv nin yeni sezon dizisi Bu Şehrin Çocukları nin bir diğer özelliği ise dizide amatör müzik gruplarının olması. Keşfedilmemiş yetenekler bu dizi ile ortaya çıkacak. Dizide kendilerini sunma fırsatı bulacak gençlerin şarkılarına klip çekilerek sosyal medya hesaplarında sizlerle buluşturulacak.

Merakla beklenen gençlik dizisi Bu Şehrin Çocukları dizisinin oyuncu kadrosuna sizde girmek ister misiniz? 2018 yeni sezon dizisi Bu Şehrin Çocukları Oyuncuları için öneri ve düşüncelerinizi buradan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.