Burak Özçivit’in 2017-2018 Yeni Proje Dizisi Belli Oldu!


Güncelleme: 4 Eylül 2017 : 21:59
5

Ekranların sevilen oyuncularından biri olan Burak Özçivit ekranlara dönüş yapıyor. En son Kara Sevda dizisi ile boy gösteren oyuncu yeni bir projeye imza attığı haberleri geldi.

Star Tv ekranlarında gösterilen Kara Sevda dizisi ile ekranlarda olan Burak Özçivit‘in yeni projesi hakkında detaylar gelmeye başladı. Burak Özçivit’in yeni projesi yeni dizisi ne?

Daha önce Küçük Sırlar, Çalıkuşu, Muhteşem Yüzyıl, Kara Sevda gibi dizilerde rol alan Burak Özçivit ekranlara dönüyor. Bu sezon yine Star TV‘de yayınlanacak bir dizide rol alacak ünlü oyuncunun adresinin yine Ay Yapım olacağı söyleniyor. Ünlü oyuncu Star TV’nin yeni sezon tanıtımında da boy gösterecek. Ünlü oyuncunun yeni projesi hakkında henüz net bilgiler bulunmamakta. Yeni bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir.

Burak Özçivit Kimdir?

Burak Özçivit aslen manken ve modeldir. Daha sonra oyunculuğa yönelen Burak Özçivit bu alanda oldukça başarı sağlamıştır. 1984 İstanbul doğumlu olan oyuncu aslen Gaziantep’lidir. 184 cm boyunda olan oyuncu 2017 yılında yine kendisi gibi oyuncu olan Fahriye Evcen ile evlenmiştir.  Eğitimini Marmara Üniversitesinde alan oyuncu iyi derecede İngilizce bilmektedir. Oynadığı diziler ise; Eksi 18, Musallat, Zoraki Koca, Baba Ocağı, İhanet, ÇAlıkuşu, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl

 

5 YORUMLAR

Comments are closed.