Burcu Sinem Ünsal Kimdir? Mesleği İnstagram Hesabı


Güncelleme: 24 Mayıs 2018 : 04:12
2

Esra Erol’da programıyla tanınan solist Burcu Sinem Ünsal kimdir? Son zamanlarda ismi gündemde olan Burcu Sinem Ünsal hakkında detaylı bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Esra Erol’da programında uzun yıllar ses sanatçılığı yapan ve büyük bir kitle tarafından çok sevilen Burcu Sinem Ünsal hakkında çıkan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Şuan kendisinden herhangi bir açıklama gelmediği için olayın sadece iddiadan ibaret olduğunu söyleyebiliriz.

Solist ve ses sanatçısı olan Burcu Sinem Ünsal Esra Erol’Da programının bir zamanlar fenomen ismiydi.

Burcu Sinem Ünsal aslında hepimizin yakından tanıdığı bir isim. Uzun yıllar Esra Erol’da programında solistlik yapmış ve çocuklarını dünyaya getirdikten sonra programdan ayrılmıştır. Fakat dostlukları hala devam etmekteydi.

Burcu Sinem Ünsal Kim? Esra Erol’da programının güzel sesli solisti Burcu Sinem Ünsal, ikiz bebek annesidir. Ve Doktor Murat Ünsal ile evlidir. Başarılı solist Burcu Sinem Ünsal evlendikten sonra çocuklarını dünyaya getirmek ve onlarla ilgilenmek üzere programdaki görevinden ayrılmıştır.

Çıkan haberlerle ilgili herhangi bir açıklama kendisi tarafından yapılmadığı için bizler sadece haberin iddiadan ibaret olduğunu yayıncılık esasları gereğince belirtiyoruz.

2 YORUMLAR

Comments are closed.