Can Kırıkları Cihan Karadağ Kimdir? Alican Yücesoy Hakkında Bilgiler!


Güncelleme: 7 Ağustos 2018 : 23:56
0

NTC Yapım’ın Atv için hazırladığı Can Kırıkları dizisinde Cihan Karadağ karakteri performansı ile göz doldururken, karakteri canlandıran oyuncunun kim olduğu merak edildi. Cihan Karadağ kimdir sorusunun cevabını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Cihan Karadağ karakterini canlandıran oyuncu daha önce de Kördüğüm isimli dizide performansı ile göz dolduran Alican Yücesoy’dur. Alican Yücesoy 1982 İstanbul doğumludur. İlk eğitimini Bursa’da alan oyuncu üniversite eğitimi için İstanbul’a gelmiştir. İStanbul’da Haliç Üniversitesinde Tiyatro bölümünde okudu.

Okula başladığının ertesinde Belediyenin seçmelerine katılarak Bakırköy Belediye Tiyatrolarında işe başladı. Birçok sinema ve dizi projelerinde yer alan Alican, 2012 Şubat isimli dizide Melisa Sözen ile başrol oynamıştır. Daha sona Melisa Sözen ile 2013 yılında evlenmiş ve 5 ay sonra boşanmışlardır.

[kirmizitext]Can Kırıkları Dizi Kıyafetleri Markaları Nelerdir? için tıklayınız[/kirmizitext]

Alican Yücesoy’ın oynadığı bazı dizi ve filmler şunlardır; Alican, 2013 İntikam, 2014 Bana Artık Hicran De, 2015 Ertuğrul 1890(Film), Kördüğüm gibi projelerde rol almıştır.