Can Kırıkları Dizisinde Çalan Şarkılar ve Sözleri Dizi Müziğini Kim Yapıyor


Güncelleme: 1 Ağustos 2018 : 16:13
1

Atv’nin yeni dizisi Can Kırıklarının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Dizide oyuncu kadrosu bir bir belli olmaya başladı. Can Kırıkları Dizisinde çalan şarkılarda titizlikle seçildi.

Her biri ayrı ayrı bölümlere eşlik eden şarkılar izleyicilerin kulaklarına çok hoş gelince arama motorlarında Can Kırıkları dizisi çalan şarkılar kim söylüyor diye aramaya başladı. En son Güzel Köylü, Hanım Köylü ve Cennetin Gözyaşları gibi dizilerde rol alan usta oyuncu Ali İpin Can Kırıkları dizisi oyuncu kadrosu için el sıkıştı.

Geçtiğimiz haftalarda ilk olarak kadın başrol oyuncusu için Elçin Sangu ile anlaşmalar sağlandı diye duyulurken bir köşe yazarı yazdığı yeni bir haberle değişiklik olduğunu ve Can Kırıkları dizisi başrol oyuncusu olarak Hande Doğandemir ile görüşmeler yapıldığını dile getirdi.

Can Kırıkları Dizisinde Çalan Şarkılar

En son Hayatımın Aşkı dizisinde rol alan Hande Doğandemir güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin oyuncu kadrosu netleşmeye başlarken dizide çalan şarkılar da izleyicilerin dikkatini çekti. Duygu dolu anlara eşlik eden duygu yüklü şarkılar izleyicilerin bamteline dokundu.

[kirmizitext]Can Kırıkları Dizi Kıyafetleri Markaları Nelerdir?[/kirmizitext]

Bizde sizler için Can Kırıkları dizisinde çalan şarkıları bölüm bölüm buradan paylaşacağız. Can Kırıkları dizi müziği hakkında ayrıntılara da yer vereceğiz.

[kirmizitext]Can Kırıkları Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Gitmek İster Misiniz?[/kirmizitext]

Comments are closed.