Can Kırıkları Oyuncu Kadrosu Dizide Kimler Var?


Güncelleme: 7 Ağustos 2018 : 22:53
26

Atv, 2018 sezonu için dur durak bilmeden yeni dizi projelerini ekrana getirmeye devam ederken hazırlık aşamasında olan Can Kırıkları için de kolları sıvadı. NTC Medya Yapım şirketinin Atv için yeni hazırladığı Can Kırıkları oyuncu kadrosu, Can Kırıkları konusu ve Can Kırıkları dizide kimler var soruları şimdiden büyük merak uyandırırken tüm gelişmeleri ve detayları haberimizde paylaşıyoruz.

NTC Medya, Atv için hazırladığı tüm diziler yüksek reytingler almayı başarmış tutulan projelerdir. Özellikle 4 sezon boyunca yayın hayatına devam eden ekranların uzun soluklu dizilerinden Kırgın Çiçekler ve 2017 yaz sezonunda başlayan Kanatsız Kuşlar bu diziler arasında. Kırgın Çiçekler’in final kararı önceden belirlendiği için NTC Medya çok geçmeden alternatif dizi projesinin hazırlıklarına başladı. İsmi Can Kırıkları olarak belirlenen dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Can Kırıkları dizisi oyuncu kadrosu?

Can Kırıkları oyuncu kadrosuna değinmeden önce konusu hakkında kısa bir bilgi verelim. Dizide 2 kadın polisin etkileyici hikayesi ekranlara taşınıyor. Herkesin heyecanla izleyeceği projenin yaz aylarında başlaması bekleniyor.

Can Kırıkları oyuncu kadrosu için  bir kaç başarılı isme teklif götürüldü. Bu isimler arasında Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan genç oyuncular olduğu söyleniyor. Aldığımız haberler netlik kazanır kazanmaz sizlerle paylaşacağız. Özellikle son zamanlarda Sen Anlat Karadeniz dizisiyle rekordan rekora koşan Atv, yeni dizisi içinde oldukça iddialı. Dizilerin ekranlarda uzun süre boy göstermesi için iyi bir oyuncu kadrosunun yanında etkileyici bir senaryoda şarttır. Umarız Can Kırıkları dizisi bu uyumu başarıyla sağlar.

Can Kırıkları Oyuncu Kadrosu

Can kırıkları oyuncu kadrosun da sürpriz bir isim yer alıyor. Gelen bilgilere göre Elçin Sangu kanal ve yapım şirketi ile el sıkıştı. Daha önce Kiralık Aşk dizisi ile tanıdığımız Elçin Sangu son olarak internet dizisi olan Yaşamayanlar dizisinde Kerem Bürsin ve Birkan Sokullu ile başrolü paylaşıyorduCan Kırıkları oyuncu kadrosundaki isimler netleştikçe bu yazımız altında sizlerle paylaşıcaz. Sizler hangi oyuncuları görmek istersiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Can Kırıkları Aslan (Seçkin Özdemir) Kimdir?

Can Kırıkları Leyla (Hande Doğandemir) Kimdir?

Can Kırıkları Serhat Teoman Kimdir?

Serhat Teoman, Can Kırıkları dizisinde oynayacak olan bir diğer oyuncumuz. Serhat Teoman; Dizi, film ve sinema oyuncusudur. 1983 Diyarbakır’da doğmuştur. 182 cm boyunda olan yakışıklı oyuncu, Bugünün Saraylısı, Yalancı Yarim, Kuzey Güney, Avrupa Yakası gibi projelerde yer almıştır. Gerçekte İzmirli olan oyuncunun babası ise askerdir.

Özgür Çevik

Funda Eryiğit

Alican Yücesoy

Hazar Moton

26 YORUMLAR

  1. Bu diziyi merak ediyorum insallah guzel dizi olur sevdiyim oyuncular var bol reytingler

  2. biran damla yılmaz & burak tozkoparan merve akaydin mehmet korhan firat olsa dizi tıklanma rekorları kirar

  3. Ya biran damla yılmaz hazar motan aleyna solaker burak tozkoparan mehmet aykaç kesinlikle olmalı biran damlayla hazar da polis olsun onlara çok yakışır ?

  4. Biran Damla Yılmaz İpek Karapınar Çağla Irmak Aleyna Solaker Arif Diren Burak Tozkoparan çok istiyoruz Gerçekten Arkadaşları üzmeyelim bizi kırmayın Polisiye dizilerine bayılıyorum zevk alıyorum izlemek için can atıyorum Kış Mehmet Aykaç dizisi olsun isteriz hepimiz

  5. Biran Damla Yılmaz İpek Karapınar Çağla Irmak Aleyna Solaker Arif Diren Burak Tozkoparan çok istiyoruz Gerçekten Arkadaşları üzmeyelim bizi kırmayın Polisiye dizilerine bayılıyorum zevk alıyorum izlemek için can atıyorum Kış dizisi olsun isteriz hepimiz

  6. Bence çok sevilen ve final olan kırgın çiçeklerin oyuncu kadrosunun aynısı olmalıdır .☺

  7. Kırgın çiçeklerdeki eylül yani damla Biran Yılmaz’ın oynamasına isteriz hemde yakışır polislik

  8. can kırıkları dizisinde kesinlikle kırgın çiçeklerdeki būtün oyuncuları görmek istiyoruz.songūl olmasada ( hamile diye) meral kader eylūl serkan gūney zehrabneriman feride toprak özellikle basroldekileri kesinlikle görmek istiyoruz.

Comments are closed.