Çarpışma Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Rolleri


Güncelleme: 14 Ekim 2018 : 18:12
5

Uzun zamandır beklediğimiz yapım sonunda adını duyurdu. Kıvaç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Asl Pamuk gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Çarpışma’da sona gelindi. Dizi ilk bölüm startını verdi. Peki dizinin kadrosunda kimler var, hangi karakterleri canlandırıyorlar.

Star tv de yayınlanan ve bu sezona değişik senaryosu ile damga vuran Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile İçerde dizisine benzerliğinden midir yoksa seyircilerin bu tür dizilere ilgisinin fazlalığından mıdır bilinmez ama reytinglerde üst sıralarda yer alan Çukur dizisinin yapımcısı Ay Yapımdan bir müjde daha geldi.

İsmi Çarpışma olarak belirlendi. Peki Çarpışma dizisinin oyuncuları, karakterleri ise en çok merak edilenler arasında.Çarpışma Dizisi Oyuncu Kadrosu

Tadı damağınızda kalan İçerde ve Kara Sevda dizilerinin ardından Ufak Tefek Cinayetler ve Çukur ile bu sezonda adından çokça bahsettiren Ay Yapım bu sezon da Çarpışma dizisi için kolları sıvadı. Çarpışma dizisi oyuncuları ve karakterleri kimler?

Çarpışma dizisi konusu da oldukça merak konusu. Çarpışma dizisi oyuncuları kim, hangi ünlüler  olduğu hangi rolde hangi karakter olacağı netleşti. İşte merak edilen Çarpışma dizisi ayrıntıları…

 

Kıvanç Tatlıtuğ (Mahir)

Kıvanç Tatlıtuğ, Mahir isimli komiseri canlandıracak. Dizide zincirleme trafik kazasındaki bağlantıları çözmeye çalışacak.

Alperen Duymaz(Kerem)

Alperen Duymaz ise hırsızlıktan hüküm giymiş Kerem’i canlandıracak.

Elçin Sangu(Zeynep)

Elçin Sangu dizide problemli bir evliliği olan ve kızıyla yeni bir hayat kurmaya çalışan bankacı Zeynep’i canlandıracaktır.

Melisa Aslı Pamuk(Cemre)

Melisa Aslı Pamuk, Zeynep’in avukatı Cemre karakterine hayat verecek.

Sevtap Özaltun(Aslı)

Sevtap Özaltun, sorunlu evlilik yaşadığı Mahir’in karısı Aslı’yı canlandıracak.

Hakan Kurtaş(Demir)

Hakan Kurtaş, Cemre’nin(Melisa Aslı Pamuk) nişanlısı Demir’i canlandıracak.

Efecan Şenolsun(Yakup)

Efecan Şenolsun, hırsız Kerem’in(Alperen Duymaz) yakın arkadaşı Yakup’u oynayacak.

İsmail Demirci(Galip)

İsmail Demirci, Zeynep’in(Elçin Sangu) eşi Galip’i canlandıracak.

Merve Çağıran(Meral)

Merve Çağıran ise Kerem’in sevgilisi Meral’i canlandıracak.

Comments are closed.