Çember Dizisi Neden Yayından Kaldırıldı? Bitti mi?


Güncelleme: 28 Ekim 2017 : 01:20
1

Star Tv ekranlarında bin bir emekle ekranlara gelen ve oldukça umut bağlanan yapım Çember dizisi son dakika gelişmesi ile kanalın yayın akışından kaldırıldı. Bu durum akıllarda soru işareti oluşturdu. Çember Dizisi Neden Yayından Kaldırıldı? Bitti mi?

Başrollerinde Barış Bağcı, Pelin Akil, Sermet Yeşil ve Anıl Altan’ın yer aldığı ve yapımcılığını ise ANS’ni üstlendiği dizi Çember, Çarşamba gününün yayın akışından çıkarıldı. Bu durum Ateş Böceğinin final bölümünün saat 22:30’dan 20:00’a çekilmesi ile anlaşıldı.

Akıllarda soru işareti bırakan bu gelişme Çember’in final yapacağı söylentilerini arttırdı. Dizinin son haftalarda düşen reytingleri ise bu durumu kanıtlar nitelikte. Şuan için konu ile ilgili gelen bir bilgi  yok ancak biz dizinin yakın zamanda ya final yaparak ya da final yapmadan yayından kaldırılacağını düşünüyoruz.

27 Eylül’de yeni sezona başlayan ve bu hafta reytinglerde dikkat çekici bir düşüş yaşayan Çember’in bir haftalık ara verdiği mi, yoksa yeni bir gün ve saatte mi ekrana geleceği önümüzdeki günlerde netleşecek. Güncelleme: Çember dizisinin akıbeti ile ilgili haber geldi. ilgili haberimizi buradan veya aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.


Tıkla>>>Çember Dizisinin Akıbeti Belli Oldu. Final mi Devam mı?<<<Tıkla


 

1 YORUM

Comments are closed.