Cennetin Kuzeyi Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 10:57
0

Yeni dizi Cennetin Kuzeyinde kimler rol alıyor? Cennetin Kuzeyi nasıl bir dizi olacak? Cennetin Kuzeyi dizisi oyuncu kadrosu ve tüm gelişmeler haberimizde!

Geçtiğimiz sezonda hazırlıkları başlayan ancak yaşanan aksilikler nedeniyle yayın hayatına bir türlü giremeyen dizi Cennetin Kuzeyi ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Atv ekranlarında yayınlanması beklenen dizi için çalışmalar hızlandı.

Atv ekranlarının yeni dizisi Cennetin Kuzeyinde izleyicileri, aşk, nefret, intikam gibi birçok duygu fırtınası bekliyor. Gerçek hayatı aratmayacak olan dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalar devam ediyor.

Cennetin Kuzeyi olarak belirtilen dizinin adı da ilerleyen günlerde değiştirilebilir. Ancak biz net olan bilgileri sizlere iletmeye devam edeceğiz.

Atv ekranlarında yayınlanacak olan Cennetin Kuzeyi dizisinin yapımcılığını ise daha önce Poyraz Karayel, Şevkat Yerimdar, Savaşçı, Kırlangıç Fırtınası, Aşk ve Gurur, Göç Zamanı, Kara Ekmek gibi dizilerinde yapımcılığını üstlenen Limon Film üstlendi.

Cennetin Kuzeyi dizisinde rol alacak oyuncular şu an belirsizliğini koruyor. Dizi için kesinleştiği söylenen isimler olsa da hem oyuncular hem de yapımcılar kesin imza aşamasına gelinmeden oyuncu kadrosunu açıklamıyor. Çünkü yapılacak herhangi bir değişiklikte izleyicilerin eskiden adı verilen oyuncunun dizi için daha uygun olduğunu düşündükleri takdirde diziden soğuyabilirler.

Limon Film, son zamanlarda dizilerini Fox Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşturuyor. Yeni dizinin kanalında da değişiklik olabileceği söylense de şimdilik Atv ile görüşüldüğü kesin.

Cennetin Kuzeyi dizisinde yer alacak oyuncular kesinleştiğinde sizlerle sitemizden paylaşacağız. En güncel dizi haberleri için bizi takip etmeye devam edin. Sizin de dizide rol almasını istediğiniz bir oyuncu varsa yorumlar kısmından bize yazabilirsiniz.