Cesur ve Güzel 25. Bölüm Fragmanı Ateş Eden Kim? Fragman analizi


Güncelleme: 4 Mayıs 2017 : 18:47
0

İyi günler sayın takipçilerimiz. Bugün sizler için Cesur ve Güzel dizisinin 25. bölüm 2. fragmanının analizini yapıcaz. Cesur ve Güzel 25. Bölüm Fragmanı Ateş Eden Kim? Kim Kime ateş ediyor. Hepsi ve daha fazlası analizimizde.

Bildiğiniz gibi Cesur annesinin katilini ararken Sühan babası ve Cesur arasında seçim yapmak zorunda kalmıştır. Sühan gerçekleri öğrendiğinde kendisini bir seçimin ortasında bırakır. Diğer taraftan Rıza’nın ne kadar tehlikeli olduğunun farkına varır. Cesur’u bu anlamda uyarır.

Diğer taraftan Tahsin giderek köşeye sıkışmaya başlamıştır. Rıza’nın kendisine kurduğu hain planlar nedeni ile her şeyini kaybetme riski ile karşı karşıyadır. Cesur ve Güzel 25. Bölüm Fragmanı Ateş Eden Kim? Tam da bu esnada fragmanı yeniden izlemekte fayda var. Fragmanıon son kısmında ateş edilen sahneye gelipte dikkatli baktığımızda ateş eden kişinin siyah renkli bir giysi giydiğini görürüz. Fragmana en başından bir daha baktığımızda ise siyah renkli gömlek veya ceket giyen tek kişinin Tahsin olduğu ortaya çıkmaktadır.

 

Ayrıca ateş edenin parmaklarına  baktığımızda kalınlığı ve buruşukluğu ile yaşlı bir kişinin olduğun anlaşılmakta. Aynı zamanda silahlı resimdeki ışık ile Tahsin Bey sahnesinde ki ışıkların benzerliğide olayın yaşandığı sahneyi aşağı yukarı belli ediyor. Bize göre ateş eden kişi Tahsin Bey.  Peki Tahsin Bey kime ve neden ateş ediyor? Yoksa başkası kapıyı açmaya giden Tahsin beyemi ateş ediyor. Kim Kimi öldürmeye çalışıyor? Sizlerin tahmin ve yorumlarınızı bekliyoruz… 🙂