Cesur ve Güzel 26.Bölüm Fragmanı.11 Mayıs Neler Olacak Özet


Güncelleme: 4 Mayıs 2017 : 18:30
0

Cesur ve Güzel  perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Reytinglerde kendine yer edinen Cesur ve Güzel her bölümüyle heyecan uyandırmayı başarıyor. Bu hafta 25. bölümü geride bırakan Cesur ve Güzel 11 Mayıs 26.Bölümde Neler Olacak özet fragman ve ipuçları için sitemizi takip etmeye devam edin.

Rıza’dan gerçekleri öğrenen Sühan, bir kez daha sevdiği adamla babası arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Kapıldığı girdabın içinde kaybolmaktan onu yine Cesur kurtaracaktır. Sühan ve Cesur arasında bir kez daha yakınlaşmalar başlar.

Aşkı için Rıza’nın tehditlerine boyun eğen Adalet’in hapiste aldığı haberler dünyasını derinden sarsar. Bundan sonra hayatının kontrolünü eline almaya kararlıdır. Bu yolda en tehlikeli adımı atar.
Tahsin Korludağ ve Korhan arasındaki savaş tüm gücüyle devam ederken bu sefer en büyük darbeyi Cahide alır. Yaşadığı büyük ihanetin bedelini ödetmeye kararlı olan Cahide, kendisine yeni bir kurban seçer.
Cesur’un aklındaki şüpheler giderek büyümektedir. Annesinin ölümüyle ilgili gerçekleri ortaya çıkarmak için kurduğu büyük tuzak onu bir kez daha Sühan’la karşı karşıya getirir. Cesur merak ettiği tüm soruların cevabını almaya kararlıdır.