Ceyda Düvenci’nin Kanalı ve Programı Belli Oldu!


Güncelleme: 16 Temmuz 2018 : 08:36
0

Oyunculuğu ile bir çok başarıya imza atan güzel oyuncu Ceyda Düvenci’nin yeni sezon adresi belli oldu. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Düveci’nin hangi programı sunacağı ve hangi kanalda yer alacağı merak ediliyordu. Merak edilen sorular en sonunda yanıt buldu.

Ceyda Düvenci, TV8 kanalına transfer oldu. Sağlık konsepti ile izleyicinin karşsına çıkacak olan Düvenci, Operatör Doktor Onur Kulaksızoğlu ile beraber “Günaydın Doktor” isimli programı sunacak. Program isminden de anlaşılacağı gibi sağlık üzerine olacak.

Ceyda Düvenci ve Op.Dr.Onur Kulaksızoğlu yine doktor konukları ile bir çok sağlık sorununu masaya yatıracak. Programda izleyicinin de sorularını yanıtlayacak olan ikili hafta içi her sabah saat 08:00’da TV8 ekranlarında bizlerle olacak.

Günaydın Doktor Sunucusu Ceyda Düvenci Kimdir?

Bülent Şakrak ile evli olan Düvenci, 1977 bursa doğumludur.anne ve babası da oyuncu olan Ceyda Düvenci ailenin tek çocuğudur. Kadıköy Anadolu lisesi mezunu olan Düvenci lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İktisat bölümü üzerine okumuştur. Binbir Gece, Umutsuz Ev Kadınları, Maral: en Güzel Hikayem ve Babam ve Ailesi gibi yapımlarda rol almıştır.

Günaydın Doktor Op.Dr. Onur Kulaksızoğlu Kimdir?

Kütahyada doğdu. Fatih Sultan Mehmet İlkokulunda ve Cumhuriyet Lisesinin orta öğretim bölümünde ilk öğretimi tamamladı. Ahmet Kanatlı Lisesini derece ile tamamladı. Ortaokul ve Lise eğitimi sırasında bölgesel ve ulusal birçok bilgi yarışmalarına katıldı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde Eğitime başlayıp Tıp Doktoru ünvanını aldı. Tıp eğitimi sırasında birçok etkiliklerde ve organizasyonlarda yer aldı. İlk defa düzenlenen “İlaç tanıtım günleri” nin organizasyonunu yaptı ve bu organizasyon her yıl yapılmaktadır.

Karaman ili devlet hastanesinde mecburi hizmetini tamamladıktan sonra Mersin ile Tarsus ilçesinde hizmet verdi. Erciyes Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümünde uzmanlık eğitimine başladı. Bu eğitimi sırasında birçok ulusal ve uluslararası toplantılara sözlü ve yazılı bildirilerde bulunmuş, sertifikalar almıştır.