Çiftlik Bank “Aldatıldık” İsmi ile Beyaz Perdede!


Güncelleme: 10 Nisan 2018 : 21:48
0

Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen Çiftlik Bank dolandırıcılığı beyaz perdeye aktarılıyor. Usta yönetmen ve yazar Gani Müjde yeni filmi için çalışmalara başladı. Çiftlik Bank dolandırıcılığı “Aldatıldık” ismi ile ekranlara gelecek. Aldatıldık filminin konusu ne olacak, oyuncu kadrosunda hangi isimler olacak? İşte detaylar.

Senaryosu tamamlanan filmin ismi Aldatıldık olarak belirlendi. Eğer son dakika bir değişikliği olmazsa merakla beklenen proje Aldatıldık ismi ile seyirci ile buluşacak. Filmin yapımcılığını Avşar Filmin sahibi Şükrü Avşar üstlenecek. Filmde Çiftlik Bank’ın Ceo’su Mehmet Aydın’ı kimin canlandıracağı merak edilirken filmin cast çalışmaları bütün hızıyla devam ettiği gelen bilgiler arasında.

filmin logosunun da hazırlandığının altını çizen Gani Müjde proje ile ilgili “Aldatıldık filmimiz önümüzdeki sezon sinemalarda olacak. Tanıdık bir konuyu ele alıyoruz” dedi. Oyuncu kadrosunun merak edildiği filmin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Bilgiler geldikçe haberimiz de güncellenecektir. Bizi takipte kalın.