Cihan Ercan’ın 2018-2019 Yeni Sezon Projesi Ne? Hangi Kanalda?


Güncelleme: 27 Nisan 2018 : 18:54
0

No 309 dizisiyle yıldızı parlayan başarılı oyuncu Cihan Ercan’ın yeni projesi ne? Aslen Adanalı olan Cihan Ercan, son olarak No 309 dizisinde Erol rolüyle izleyici karşısına çıkmış ve başarısıyla çok konuşulmuştu. Şimdi tekrar ekranlara dönmeye hazırlanan Cihan Ercan’ın 2018-2019 yeni sezon projesi ne? Hangi kanalda işte detaylar…

Cihan Ercan, yaz aylarında ekrana gelecek yeni dizi projesiyle tekrar izleyici karşısına çıkacak. Son olarak No 309 dizisinde eğlenceli ve komik bir karaktere hayat veren başarılı oyuncunun yeni dizisinde nasıl bir karaktere hayat vereceği şimdiden büyük merak konusu.

Cihan Ercan Kimdir?

25 Mayıs 1984 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, yazarlığı, seslendirme sanatçılığı, sporcu olarak hayatını sürdüren on parmağında on marifet olan genç çok yönlü bir insan. Aslen Adanalı olan oyuncu Ankara Üniversitesinde 4 yıl tiyatro eğitimi almıştır.

Ah şu çocuklar, Komşu köyün delisi, Suç Dosyası, Leyla ile Mecnun, Bir ömür yetmez, Erkek Tarafı Testosteron, Deliha, Ben De özledim, Bana Masal Anlatma, Kaçma Birader ve Karabela gibi projelerde rol almıştır fakat kendini tanıtmayı başaramamıştır. Trt ekranlarının fenomen dizisi Leyla İle Mecnun’da rol almış ve bu diziyle ünlenmiştir.

Asıl popülerliği 2016 yılında yayın hayatına başlayan No 309 dizisinde canlandırdığı Erol rolüyle kazanmıştır. Kısa bir süre ekranlara ara veren Cihan Ercan 2018 yaz sezonunda başlaması planlanan yeni bir diziyle kamera karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ,Cihan Ercan’ın yeni dizisi projesi ve rolü açıklanır açıklanmaz haberimizde yer vereceğiz.