Cingöz Recai Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Cingöz Recai Dizisi Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 8 Mayıs 2017 : 21:34
0

Yeni sezonun en çok ses getiren yapımlarından birisi olması beklenen Cingöz Recai ne zaman başlayacak? Cingöz Recai hangi günler yayınlanacak? Cingöz Recai tanıtım fragmanı yayınlandı mı?

Hazırlıkları uzun bir süredir süren Cingöz Recai dizisiyle ilgili ayrıntılar netleşmeye başladı. Buğra Gülsoy’un başrolünde yer alacağı dizi, yeni sezonda ekranlarda yer alacak. Limon Filmin yapımcılığını yapacağı dizinin senaryosunu ise Kerem Deren yazacak. Oldukça ünlü yapımcıların yer alacağı dizinin çekimlerine ise Mayıs veya Haziran ayında başlanacağı söyleniyor.

Cingöz Recai dizisinin henüz hangi günde ve hangi kanalda yer alacağı da netlik kazanmadı. Dizi için birçok kanal ile görüşmeler sürüyor. Peyami Safa’nın ölümsüz eserini televizyon ekranlarına taşımaya hazırlanan Limon Film, dizi için cast çalışmalarına da bir yandan devam ediyor. Dizinin en erken Eylül veya Ekim ayında ekranlarda olması bekleniyor.

 

Cingöz Recai dizisi, bir yaz dizisi olarak planlanmadığı için yeni sezonun başlamasıyla birlikte ekranlarda olacak. Dizinin cast çalışmaları tamamlandığında tanıtım fragmanının da yayınlanması bekleniyor.

Cingöz Recai dizisinde Buğra Gülsoy’un yanında kimler rol almalı? Sizce dizi hangi günlerde ekrana gelmeli? Cingöz Recai dizisi ile ilgili tüm güncel gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Ayrıca dizi ile ilgili yorumlarınızı da bizimle paylaşabilirsiniz.

Tıklayınız>>> Cingöz Recai Dizisi Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler