Çocuklar Duymasın 10 Aralık Neden Yok? Bitti Mi Final Mi


Güncelleme: 7 Aralık 2017 : 16:44
0

Uzun bir aranın ardından tekrar yayın hayatına başlayan Çocuklar Duymasın 10 Aralık Pazar neden yok? Dizi tamda reytinglerde yükselişe geçtiği günlerde neden yayınlanmıyor soruları ile karşı karşıya kaldı. 10 Aralık pazar günü dizinin yayın saatinde başka bir programın olması Çocuklar Duymasın neden yok, bitti mi final mi yapıyor sorularına neden oldu. İşte soruların yanıtı.


Çocuklar Duymasın Meltem Haluk Boşanıyor Mu? Dizinin Yeni Konsepti Ne Olacak?


Ailemizin dizisi olarak benimsediğimiz Çocuklar Duymasın geçtiğimiz günlerde erken final haberleriyle gündeme gelmişti. İzleyenler Çocuklar Duymasın ne zaman final yapacak final tarihi ne zaman diye merak ederken dizi formatında küçük bir değişiklik yaparak yayın hayatına devam etme kararı aldı. Dizinin senaryosunda yapılan değişiklikle dizinin akışı farklı bir boyut kazandı ve reytingler yükselişe geçti.

Bu hafta dizinin yayın günü ve saatinde farklı bir programın olması dizinin takipçilerini üzdü. Fakat izleyenlere güzel haberi verelim. Çocuklar Duymasın 10 aralık Pazar günü Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni  nedeniyle geç ve özetsiz yayınlanacak. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni 19.45’te başlayacak ve 21.00’da bitecek. Çocuklar Duymasın 10 Aralık Pazar akşamı 21.00’da özetsiz yeni bölümü ile ekranlarda olacak.

Çocuklar Duymasın uzun bir aranın ardından aynı oyuncu kadrosuyla tekrar ekrana geldi. Büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizi Vatan Şaşmaz’ın ölümünden sonra reytingleri toparlayamadı ve düşüşe geçti. Dizi hakkında final kararı alınmışken Birol Güven’in senaryoyu canlandırması ve yeni karakterleri diziye dahil etmesi izleyenlerin ilgisini çekti.

Meltem ve Haluk ayrılık kararı almıştır. Son bölümde hakim karşısına çıkan çiftin duruşması bir ay ileriye ertelenmişti. Bu sırada aynı evde yaşama kararı alan Meltem ve Haluk ilişkilerini kurtarabilecek mi? Bunu lerleyen bölümlerde izleyerek göreceğiz.

Çocuklar Duymasın yeni bölümü ile 10 Aralık Pazar akşamı 21.00’da Kanal D’de…