Çocuklar Duymasın Rüzgar Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Dizi ve Yapımlar


Güncelleme: 1 Ocak 2018 : 01:42
1

Çocuklar Duymasın, Meltem ve Tutku arasındaki soğuk savaş giderek daha da belirgin hale gelirken Haluk ve Meltem tekrar mahkeme günü hakim karşısına çıkmaktadır. Tabi Rüzgar’ın sahneye çıkması işleri iyice karıştıracak gibidir. Son bölümde Yılbaşı gecesi Meltemciler ve Halukçuların yılbaşı düellosu ekranlara gelmişti. Dizinin yeni bölümünde ise diziye yeni gelen Rüzgar karakteri izleyiciler tarafından merak edildi. Çocuklar Duymasın Rüzgar Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Dizi ve Yapımlar.

Tamer Karadağlı (Haluk),Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Gönenç (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna) ve Melek Şahin gibi isimlerle oyuncu kadrosunu güçlendiren yapım Birol Güven’in yapımcılığında ekranlara gelmekte. Mint Yapım imzalı Çocuklar Duymasın final yaptı yapacak söylentileri arasında yoluna tüm hızıyla devam ediyor. Yeni karakterlerin diziye dahil olduğuda dikkatlerden kaçmadı. Dizinin son bölümünde Rüzgar karakteri diziye dahil oldu. Meltem ve Haluk arasındaki gerilen ipleri daha da gerecek olan Rüzgar karakteri kimdir? Gerçek adı ne?

Rüzgar karakteri kimdir? Hazırladığımız yazımız en kısa zamanda haberimize eklenecektir. Diziye yeni dahil olan karakter hakkında bilgi ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.


Çocuklar Duymasın Meltem Haluk Boşanıyor Mu? Dizinin Yeni Konsepti Ne Olacak?<<<tıkla


Comments are closed.