Çocuklar Duymasın Sertaç Kimdir? Kalust Şalcıoğlu Oynadığı Diziler


Güncelleme: 20 Şubat 2018 : 17:58
1

Ekranların fenomen dizisi Çocuklar Duymasın oyuncu kadrosunu genişleterek yoluna devam ediyor. Uzun yıllardır yayınlanan ve artık ailemizin dizisi haline gelen Çocuklar Duymasın dizisine Sertaç karakterini canlandırmak üzere Kalust Şalcıoğlu dahil oldu. Tuna’nın eski eşi Özlemin sevgilisi rolüyle diziye katılan oyuncuyu daha yakından tanıyalım. Çocuklar Duymasın Sertaç kimdir? 


Çocuklar Duymasın Rüzgar Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Dizi ve Yapımlar


Birbirinden renkli oyuncu kadrosu ve hayatın içinden konusuyla kimi zaman güldüren kimi zaman hüzünlendiren Çocuklar Duymasın yıllardır başarıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir ekran klasiği haline gelen dizi, yeni oyuncularıyla da çok konuşulacak. Zero Tuna’nın eski karısı Özlem ve sevgilisi Sertaç diziye yeni heyecanlar katacak. Diziye Jetlag Özlem karakteriyle dahil olan Tuna Arman’ın yanı sıra onun dobra ve sözünü esirgemeyen erkek arkadaşı rolüyle Sertaç katılıyor. Yeni bir sevgili yaptığını yakında evleneceklerini söylemek isteyen Özlem Sertaç’ı Tuna ile tanıştırmaya getirir. Bu durum Özlem ve Tuna arasında tatlı atışmalara sebep olacaktır.  Peki Çocuklar Duymasın Sertaç kim?

Dizinin son bölümlerinde Haluk ve Meltem’in boşanma aşamasına gelmesi, Tutku’nun Haluk’u elde edebilmek için çevirdiği dolaplar ve Havucun diziye dönüp dönmeyeceği izleyenleri oldukça meraklandırdı. Hakkında çıkan final haberlerini kadrosuna yeni dahil olan oyuncularıyla yalanlayan Çocuklar Duymasın umarız yayın hayatına başarıyla devam eder.

Çocuklar Duymasın Sertaç karakterine hayat veren Ermeni asıllı Kalust Şalcıoğlu İslam diniyle tanıştıktan sonra Müslümanlığı seçmiştir. Müslüman olduktan sonra hayatının değiştiğini anlatan Şalcıoğlu 1.5 milyon dolarlık zararı göze alarak gece kulüplerini kapattığını söylemiştir.

Son zamanların dikkat çeken isimlerinden biri olan Kalust Şalcıoğlu Formula 1 yazarı, Yemek Zevki Dergisinde Sosyetik Trendler gurme yazarı, İnşaat Yüksek Mühendisi ve Tiyatroname Esatgil oyunlarında oyunculuk yapan çok yönlü ve girişken  bir isim.

Çocuklar Duymasın Sertaç rolüyle izleyici karşısına çıkan genç oyuncuyla ilgili detaylı bilgileri yakında sizlerle paylaşacağız.

Comments are closed.