Çok Tatlı Sunucusu Buse Varol Kimdir? Yaşı, İşi, Sevgilisi


Güncelleme: 12 Temmuz 2018 : 09:10
1

Daha önce Kanal D’nin yeni bir yarışma programının hazırlıklarına başladığını söylemiştik. Yeni sezon yarışma programının ayrıntıları belli oldu. “Çok Tatlı” ismi ile ekranlara gelecek olan yarışmanın sunuculuğunu ise Buse Varol yapacak? Çiçeği burnunda sunucu Buse Varol kimdir?

Çok Tatlı isimli yarışmada anne ve babalar çocukları hakkında tahminlerde bulunacaklar. Çocuklarının değişik durumlarda nasıl davranacaklarını tahmin etmeye çalışacak olan ebeveynler, diğer yandan çocuklarının farklı oyunlardaki performanslarına şahitlik edecek.

Yarışmayı Buse Varol sunacak. Bildiğiniz gibi şarkıcı Alişan ile evliliği ile gündeme gelen Buse Varol, yaklaşık 1 ay önceden böyle bir projenin hazırlarını yaptığını sosyal medyadan duyurmuştu. Buse Varol kimdir?

Buse Varol Kimdir?

Buse Varol, 25 Mart 1990 yılında Manisa’da doğmuştur. Asıl mesleği öğretmen olan Buse Varol bir süre dershanelerde öğretmenlik yapmıştır. Ailesinden ayrı yaşayan Buse’nin bir de erkek kardeşi vardır. Bir süre sonra güzellik yarışmasına katılan Varol, yarışma sonrasında modellik yapmıştır. Modellik sonrası kendisini tanıtan güzel oyuncu, sinema ve dizi teklifleri almaya başlamıştır.

2013 yılında yayınlanan Tozlu Yollar isimli dizi ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Daha sonra ise 2 yıl Arka Sokaklar dizisinde Yasemin karakterini canlandırmıştır. En son ise Erler Film yapımcılığında ekranlara gelen Dostlar Mahallesinde Bahar karakterini canlandırmıştır. Dizi kısa süre sonra final yapmıştır. Buse Varol ise rol arkadaşı Alişan ile aşk yaşamaya başlamış ve bu aşkı evlilikle tamamlamıştır.

Buse Varol’un oynadığı bazı dizi ve yapımlar şunlardır; Sevda Kuşun Kanadında, Kış Güneşi, Şehrin Melekleri, Arka Sokaklar, Tozlu Yollar ve Dağ 2. Genç ve güzel sunucu Buse Varol’a yeni projesi Çok Tatlı’da başarılar dileriz.

Çok Tatlı Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=CeoTP3uuzVY

Comments are closed.