Çukur 1 Ocak Var mı Yok mu? 11. Bölüm Neden Yok?


Güncelleme: 1 Ocak 2018 : 21:05
0

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Çukur yeni yılda 1 ocak pazartesi günü 11. bölümü ile ekranlara gelmesi gerekiyordu. Fakat kanalların aralarında yaptıkları anlaşma gereği Çukur 11. bölümü ile 1 Ocakta seyirci karşısında olmayacak. Sevenlerin aklına ise merak içeren sorular geldi. Çukur 1 Ocakta Çukur var mı yok mu, Çukur 11.bölümü neden yayınlanmıyor, Çukur 11. bölüm ne zaman yayınlanacak, yılbaşında hangi diziler yayınlanmayacak gibi merak edilen sorular sizler için haberimizde.

Show tv ekranlarının iddialı dizileri arasında olan Çukur, geçen yılın İçerde dizisine benzerliği ile dikkatleri üzerine çekerek kısa sürede ilgi odağı olmayı başardı. Fakat yılbaşında yayınlanmaması nedeniyle sevenlerini üzdü.Neyse ki yılbaşında yayınlanmayan tek dizi Çukur olmadı.

Pazartesi  Çukur dizisi ile birlikte star tv ekranlarında kendinden sıkça söz ettiren Söz dizisi, Atv ekranlarında bi kaç sezondur yayında olan Kırgın Çiçekler dizisi, Kanal D ekranların yeni gözdesi Siyah Beyaz Aşk dizisi de ekranlarda seyirci ile olmayacak. Televizyon ekranlarının bir çoğu yılbaşında farklı bir yayın akışı ile ekranlarda olacak.

1 Ocak Pazartesi yayınlanmayan dizilerin yerine ekranlarda farklı programlar olacak. Bazı kanallarda sinema filmlerine yer verilirken bazı kanallarda ise yılbaşı özel eğlence programları yapılacak. Peki Çukur 1 Ocakta yayınlanmayan 11. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Çukur Dizisinin 1 Ocak Pazartesi akşamı 11. bölüm yerine özet bölümlerden oluşan özel bölüm yayınlaması beklenirken bu da izleyicide büyük bir hayal kırıklığı oluşturdu.

Televizyon kanalları her yeni yıla girerken yeni reklam anlaşmaları yaparlar. Dolayısıyla yılın ilk haftası dizilerin reklam gelirleri de oldukça düşük olur. O yüzden Çukur gibi reytingleri yüksek olan bir dizi de bu yüzden yeni yılın ilk günü olan 1 Ocakta yayınlanmayacak. Çukur Dizisi 11. Bölümü ile 8 Ocak saat 20.00 de sizlerle olmaya devam edecek.


2018 YILBAŞI KANALLARIN YAYIN AKIŞLARI<<<Tıkla


Sizler her pazartesiyi merakla beklerken yeni bölümün yayınlanmaması konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni bölümün yayınlanmaması dizinin reytinglerine nasıl yansıyacaktır. Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

Çukur 11. Bölüm Fragmanı,Çukur 8 Ocak Fragmanı