Çukur 11 Haziran 30. Bölüm Sezon Finali Fragmanı


Güncelleme: 4 Mayıs 2018 : 03:13
2

Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi 2. sezon onayı almayı başardı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerin soluksuz takip ettiği fenomen dizi Çukur sezon finali bölümüyle 11 haziran pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Çukur dizisi 30. bölüm sezon finali fragmanı büyük bir heyecanla bekleniyor.

Ekranların herkes tarafından sevilerek takip edilen dizisi Çukur 11 haziran pazartesi sezon finaliyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yayınlanacak sezon finali bölümünde yine izleyenler ekrana kilitlenecek. Her bölüm izleyici şaşırtmayı başaran dizinin sezon finali soluksuz izlenecek. Dizi sezon finaline girerken yine heyecan ve merak dolu bir izleyici kitlesini arkasında bırakacak.

Vartolu ve Koçavalı arasındaki savaşın giderek kızıştığı, kılıçların çekildiği ve kıyımların arttığı bir sezon finalinin ardından dizinin yeni sezonu iple çekilecek. Kadrosunda Ercan Kesal, Aras Bulut İyinemli, Dilan Deniz Çekim, Perihan Savaş, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka, Ahmet Tansu Taşanlar, Çetin Sarıkartal ve Alperen Duymaz’ın yer aldığı Çukur’un sezon finali fragmanı bile dizinin kendisi kadar heyecanla bekleniyor.

 

Dizinin sezon finalinde bir çok ucu açık soru izleyenlerin kafasını sezon tatili boyunca meşgul edecek. Çukur 30 haziran 11. bölüm sezon finali fragmanı yayınlanır yayınlanmaz ilk sitemizde yer alacaktır. Yönetimi Koçavalı ailesinin elinde olan İstanbul’un en belalı mahallelerinden “Çukur” için verilen savaşı konu alan dizide olaylar iyice çığırından çıkıyor. Yeni sezonda Çukur’da dengeler alt üst olacak.

Yapımcılığını Ay Yapım’dan Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk ve Özgür Sevimli’nin yer aldığı dizinin muhteşem senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alıyor. Çukur 11 haziran 30. bölümü ile ekranlara veda ettikten sonra yeni sezonda yeni heyecanlar yeni oyuncular ve farklı hikayelerle tekrar izleyicisiyle buluşacak.

Çukur 11 haziran 30. Bölüm Sezon Finali Fragmanı (Güncellenecektir.)

2 YORUMLAR

Comments are closed.