Çukur 16. Bölüm Fragmanı-12 Şubat Pazartesi Özeti


Güncelleme: 6 Şubat 2018 : 10:22
0

Çukur 16. Bölüm Fragmanı yeni gelişmelerle ekranlara gelecek. Çukur dizisinde 12 Şubat Pazartesi günü neler olacağı çok merak ediliyor. Sizler için Çukur 16. Bölüm Fragmanı ve 12 Şubat Pazartesi Özeti derledik. İşte detaylar.

Çukur’da sular durulmak bilmiyor. Yamaç Vartolu’nun abisi olduğunu öğrenmiş ve aynı zamanda babasının da geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalmıştır. Yamaç psikolojik olarak ok etkilenmiş ve kendisini kaybetmiştir. Yamaç rahatlamak için moral kaynağı Sena’ya sışınmıştır. Yamaç gerçekle yüzleştikten sonra babasından hesap sormak için onun yanına gider. Yamaç babasının geçmişte yaptığı hataları gün yüzüne çıkarır.

İdris ise en yakınları tarafından ihanete uğrayıp sırtından bıçaklandığını anlamış ve yapacağı hamleyi düşünmektedir. İdris merhametli davranmayı seçmiş ve Paşa’nın gitmesine izin vermiştir. Diğer taraftan Vartolu duruma müdahale eder ve Paşa ile emmiyi aldırır.

[kirmizitext]Çukur Dizisi Sena’nın Abisi Kimdir? Gerçek Adı? Oynadığı Diziler? için tıkla[/kirmizitext]

Çukur’da artık hiçbir şey eskisi gibi değildir ve mahallenin nezdinde Koçovalı Ailesi’nin temelindeki güven onarılmayacak şekilde sarsılmıştır.

[kirmizitext]ÇUKUR DİZİSİNDEN EN GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLA[/kirmizitext]

[kirmizitext]ÇUKUR DİZİSİNDE ÇALAN TÜM ŞARKILAR için Tıkla[/kirmizitext]

Çukur 16. Bölüm Fragmanı İzle-Güncellenecektir