Çukur 18 Aralık Kim Vuruldu? Kim Kimi Vurdu?


Güncelleme: 15 Aralık 2017 : 22:47
0

Show Tv ekranlarında her Pazartesi ilgiyle izlenen Çukur Dizisi aksiyon dolu sahneleri ile izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Her geçen bölümde izlenme oranlarını katlayan Çukur dizisinde bu hafta heyecan yine dorukta.

Geçtiğimiz hafta Selim yine bir hainlik yapmış ve yer altı dünyasından Serdar diye birisini İdris ve Yamaç’ın başına bela etmişti. Selimin açtığı kumarhaneye gelen Serdar kaybettiği paralar İdris’ten tahsil etmek için Çukur’a gitmiş ve hiç beklemediği bir şekilde karşılanmış parmağını koparttırmıştı.

Bunun üzerine Selim’in de planları alt üst olmuş ve Serdar kontrolden çıkmıştır. Parmağının intikamını almak isteyen Serdar kumarhaneyi basmış ve İdris’in kafasına silah dayamıştı. Selim de Sena’yı kaçırttırmış ve Yamaç’ı köşeye sıkıştırmıştlardır.

Bu hafta da Yamaç artık daha fazla sabredemez ve silahı eline alır. Serdar’ı tam yakaladığı anda Sena’nın da orada olması işleri karıştırır. Yamaç tam da Serdar’ı vuracakken Sena gelir ve yapmaması için Yamaç’a yalvarırken Serdar Yamaç’ın bu dalgınlığından faydalanarak silahını alır ve o anda bir silah patlar.

Tabi bunun üzerine Çukur dizisinde Kim Kimi vurdu? Kim öldü? Vurulan Kim? gibi soruları akıllara getirdi. Dizinin son dakikalarında karşılaşacağımız bu sahnede şuan için kimin vurulduğu net değil ancak şunu söyleyebiliriz Sena ya da Yamaç ölmeyecek. Serdar’ın silahı aldığını farkeden Yamaçın Serdar’ı vuracağını düşünüyoruz.

Başrollerinde Yamaç karakterine can veren Aras Bulut İynemli, Sena karakterine can veren Dilan Deniz Çiçek, İdris karakterine can veren Ercan Keşal ve Vartolu karakterine can veren Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin rol aldığı dizide bakalım kim vurulacak, kim ölecek, diziden kim ayrılacak?

Sizler Çukur dizisinde kimin kimi vurduğu konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizce kim vuruldu? Siz de düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

Çukur Dizisi 18 Aralık 9. bölüm fragmanı

Çukur 25 Aralık 10. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=3y-3y0KmmCM