Çukur 18 Aralıkta Neler Olacak? İdris Ölecek mi?


Güncelleme: 11 Aralık 2017 : 23:57
2

Show Tv ekranlarında Pazartesi akşamları heyecanla izlenen Çukur dizisinde aksiyon hiç bitmiyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’in rol aldığı dizide Yamaç ve İdris Koçovalı’nın başına Vartolu’dan sonra şimdi de Serdar bela oldu.

Selim’in ailesine yaptığı en büyük ihanetlerden birisi olan Serdar ile yaptığı oyun bu defa umduğu gibi gitmez. Serdar’ı İdris ve Yamaç’ın başına bela etmek isterken işler kontrolünden çıkar ve İdris  Serdar’ın parmağını kopartır.

Bunun üzerine savaş başlatan Serdar kumarhaneyi basar ve İdris’in kafasına silahı doğrultur.  Sena da arkadaşı Deren’in doğum gününe gider ve dönüşte Avukatın adamları tarafından pusuya düşürülerek kaçırılır.İdris ve Sena bu durumdayken Yamaç ne yapacak? Yamaç Sena’yı nasıl kurtaracak? Sena Ölecek Mi? Çukur 9.bölümde neler olacak? Sena’yı kaçırtan Selim şimdi ne yapacak? Yamaç Selim’in ihanetini öğrenecek mi?

Şöyle söyleyelim Serdar’ın o kadar adamın içinde İdris’i vurması söz konusu değil. Yani en azından 9.bölümde İdris vurulmayacak da ölmeyecek de. Yine Sena da Yamaç’a şantaj için kullanılacak ama Yamaç Sena’yı da kurtaracak? 

Sizce 18 Aralıkta 9.bölümde neler yaşancak? Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

2 YORUMLAR

  1. Abisinin hain olduğu neden hala ortaya çıkmıyor bence artık gerçekler ortaya çıkmalı içerde ki gibi olmalı

Comments are closed.