Çukur 20. Bölüm Fragmanı-Salih Oğlum!(12 Mart Pazartesi)


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 00:20
1

Çukur’da geçmiş masaya yatırılmıştır. Dizinin 20. Bölüm fragmanı yayınlan mı? Çukur 12 mart pazartesi günü neler olacak? Çukur’un geleceği geçmişi ile yüzleşmeye bağlıdır. İdris oğlu Salih ile yüzleşmiştir. Oğluna olan sevgisini ve hasretini dile gitiren İdris, ondan istediği desteği alacak mıdır? İşte detaylar ve daha fazlası.

Çukur 20. Bölüm Fragmanı ve Özeti

Selim Yamaç’ın önüne geçmiş ve vurulmuştur. Sol arkadan vücuduna giren mermi ile ağır yaralanan Selim, ölüm kalım mücadelesi vermektedir. Koçavalılar ise bu olay karşısında şok olurken yeni gelişmeler karşısında geçmişleri tartışmaya açılmıştır. Emrah olayı ise başlı başına bir bela olarak tüm Çukur’un üzerine çökmüştür. Diğer taraftan aynı sıkıntılarla Sena da baş etmek zorunda kalacaktır.

Selim’in ölüp ölmeyeceği tartışlılırken Vartolu’nun hem Yamaş ile hem de İdris ile yüzleşmesi ciddi bir sorun teşkil etmiştir. Ancak bu olay Çukur’un geleceği için önemlidir. Vartolu Salih, yeni ailesini kabul edip tüm kırgınlıkları geride bırakıp Çukur için mücadele edecek midir? Çukur 20. Bölüm Fragmanı

Bir yanda babasızlıkta çok büyük sıkıntılar yaşadığı geçmişi diğer taraftan uzun yıllar çektiği baba özlemi arasında kalan Vartolu için bir karar süreci gelmiştir. İdris ve Salih’in yüzleşmesi belki de tüm İstanbul için bir dönüm noktası olacaktır. Baykal Emrah ile Çukur’a meydan okurken İdris ise yeni kavuştuğu oğlu Salih ile bu meydan okumaya cevap verecek mi?

Çukur’daki ciddi değişim herkesin malumu. Selim’in vurulması, Emrah karakterinin diziye dahil edilmesi vs. Dizide önemli gelişmeler başlayacak gibi. Bu anlamda Yamaç-İdris cephesine karşılık gelen Baykal-Emrah cephesi yavaş yavaş oluşmaya başladı. İttifaklar yeniden gözden geçiriliyor. Tabi akıllardaki soru şu; Vartolu Salih hangi tarafta olacak? Babası İdris ile yüzleşmesinden sonra tüm yaşadıklarını geride bırakıp babasına sarılıp kardeşi Yamaç’ın yanında mı yer alacak, yoksa geçmişinden kurtulamayıp Baykal-Emrah cephesinde mi yer alaca? Tüm bu soruları cevabını şuan için vermek elbette zor ancak şunu rahatlıkla söyleyebiliriz; “Çukur’da kartlar yeniden karılıyor”.

Senarist ve yönetmen diziyi farklı bir yöne doğru çekmeye başlıyor. Bunda muhakkak reyting rekabetinin de etkisi var. Çukur, Söz ile girdiği reyting rekabetinde bir adım öne geçmeye çalışıyor. Diziye heyecan, aksiyon ve yeni bir ivme kazandıracak yeni senaryolar devreye giriyor. Söz ve Çukur arasındaki reyting kapışmasını ve 5 Mart reyting sonuçlarını buradan görebilirsiniz.

Çukur 20. Bölüm Fragmanı izle-Güncellenecektir

Comments are closed.