Çukur 21. Bölüm Fragmanı 19 Mart Özeti ve Detayları


Güncelleme: 23 Mart 2018 : 11:19
0

Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur’da yeni mevziler oluşmaya başlıyor. Bir yanda Çukur ve Yamaç diğer yanda Beyefendi ve Emrah cephesi. Vartolu ise sanki arafta bir yerde. Çukur 21. bölüm de ilginç detaylar bizleri bekliyor. Vartolu ajan mı? Babası için Beyefendinin yanına ajan olarak mı girdi? İşte Çukur 19 Mart özeti ve fragmanı.

İdris oğlu Salih ile yüzleşmiştir. Vartolu ise uzun yıllardır hasretini çektiği babası İdris ile yüzleşme şansını yakalamış ve içini dökmüştür.  Ancak bu yüzleşme aynı zamanda bir gerçeği de ortaya çıkarmıştır. Vartolu önünde iki seçenekle karşı karşıya kalmıştır.

Vartolu ya Salih Koçovalı olarak kaçırdığı tüm hayallerinin peşinde koşmaz yada Vartolu olarak Çukur’da hüküm sürmek. Vartolu hayatının en zor kararı ile karşı karşıya kalmıştır. Çukur onun için ya barış ya da nefret olacaktır.

Yamaç ise Selim’i Baykal’ın vurdurduğunu öğrenir ve deliye döner. Sadece deliye dönmekle kalmaz aynı zamanda harekete geçer. Baykal ise içinde beslediği hırsla etrafına tehditler savurur. Yamaç ise canını yakacak. Ondan bir parça koparacak büyük bir hata yapar. Çukur’da ateş alev almaya başlamıştır.

[kirmizitext]Vartolu Ajan Mı Oldu? Vartolu Kime Çalışıyor? <<<Tıkla[/kirmizitext]

Çukur 21. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir