Çukur 22. Bölüm Fragmanı 26 Mart Pazartesi Özeti?


Güncelleme: 19 Mart 2018 : 22:41
0

Çukur’da tansiyon düşmüyor. 26 Mart Pazartesi günü ilginç gelişmeler ekranlara gelecek. 22. Bölüm fragmanı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak gibi soruların hepsi sizler için haberimizde.  Çukur 22. Bölümde neler olacak?

Vartolu mahalleye geri gelmiş ve bu geliş sadece İdris ve Yamaç için değil aynı zamanda Baykal içinde kötü günlerin başlangıcı olmuştur. Ancak Baykal cephesinde bu gelişme aynı zamanda yeni ittifakların da kapılarını aralamıştır.

Çukur’a kayıplar artmış ve Yamaç ise kendisini kaybetmiştir. Yamaç etrafının sarıldığını hisseder. Sıkışmıştır, kapana kısılmış gibidir. Yamaç kaybettikleri için gizemli bir kişi ile işbirliği yapar. Aliço Hale’yi öldüren kişinin kim olduğunun peşine düşmüştür. Aynı zamanda büyük bir sırrın da kapısını aralar.

İdris işe Vartolu’nun her şeyi tüm mahallenin gözleri önünde söylemesi ile kalbinden vurulmuşa döner. Aynı zamanda herkese laf anlatacak gücü de kalmamıştır. Son bir nefes mahalle gençlerine hiçbirşeyin değişmediğini ve Vartolu’nun yanlış yaptığı anda işinin bitirilmesini söyler.

Celasun ise yaptıklarının boşa gittiğini düşünürken aynı zamanda Yamaç’ın ise kendisinden bilgi sakladığını düşünerek içi içini yemektedir. Annesinden özür diler, elini öper. Ancak Yamaç’ı bir türlü affedememektedir.

Çukur 22. Bölüm Fragmanı İzle – Güncellenecektir