Çukur 27. Bölüm Fragmanı ve Özeti (30 Nisan Pazartesi)


Güncelleme: 24 Nisan 2018 : 00:18
0

Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur’an yine bomba bir bölüm ekranlara geliyor. Çukur dizisinin, 30 Nisanda yayınlanacak olan 27. bölüm özeti ve fragmanı merak ediliyor. Çukur’da kartlar yeniden karıldı.

Çukur’da ittifaklar yeniden kuruluyor. Oğullar babalarının gölgesi üzerinde yeniden yükselişe geçiyor. Vartolu, Nazım ve Emrah ittfakına bir isim daha katılır. Selim ile 4lü ittifak olarak yeni bir düzen için birleşen oğullar hem Çukur’a hem de İstanbul’a bela olacaklardır. Yamaç ve İdris zor bir ittifaka karşı mücadele edeceklerdir.

Selim yavaş yavaş 3lü guruba kayarken Vartolu ise Çukur’a büyük bir darbe vurmak için hazırlık yapmaktadır. Çukur’un silah deposuna baskın yapan Vartolu onu yakmaya çalışmaktadır. Sadiş ise Cemil ile evlenmek teklifine karşı boyun eğmiştir. Vartolu buna deli olur. Ancak Vartolu sinirle Sadiş’e seni de onu da öldürürüm demiştir.

Yamaç ise Sena’yı daha da yakından tanımak için bir fırsat geçmiştir. Emrah Yamaç ile konuşmuş ve onun kafasına şüphe tohumlarını atmıştır. Sena Yamaç hakkında çok şey bilgiği halde Yamaç Sena hakkında pek bir şey bilmemektedir. Ancak Yamaç, emrah tarafından tuzağa çekildiğinden habersizdir.

Emrah kendi yaptığı plan çerçevesinde Yamaç’ın Sena’dan şüphe etmesine neden olacaktır. Sena’yı öyle bir batağa çekmiştirki, Sena Yamaç’tan yardım istediğinde Yamaç onun hayal ettiğini, tüm bu olanların onun hayal ürünü olduğunu düşünecektir. Sena Yamaç’tan habersiz başka bir isimden yardım istemiştir.

Vartolu’dan yardım isteyen Sena, Anıl’ın istediği eroini ondan temin etmesini ister.

Çukur 27. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir