Çukur Cemil Diziden Neden Ayrıldı? Tolga Sala Hangi Diziye Geçti?


Güncelleme: 14 Mayıs 2018 : 21:29
0

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Çukur’da finale adım adım yaklaşırken önemli karakterlerden birine hayat veren Cemil senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Çukur Cemil diziden neden ayrıldı? Tolga Sala hangi diziye geçti? Yeni  projesi ne?

Sultan anne ve İdris Koçavalı’nın kararıyla Sadet’in Cemil ile evlenmesine karar verilmişti. Sadet’in evlendirilme fikri tamamen Vartolu’nun canını acıtmak içindi. Vartolu nikahın kıyılmasına asla izin vermeyecektir. Vartolu düğünü nasıl engelleyecek  Cemil’i öldürecek mi diye merak ederken iş Vartolu’ya kalmadan hiç beklenmedik biri tarafından öldürülür. Ayşe’ye deliler gibi aşık olan Cemil nikahtan önce yanına gelerek birlikte kaçma teklifinde bulunur. Ayşe bu teklifi kabul etmez fakat Cemil her şeyi anlatmak düğünden vazgeçtiğini söylemek için arkasını dönüp giderken Ayşe çok tedirgin olur ve masanın üzerinde bulunan saksıyı Cemil’in kafasına vurur. Cemil uzun bir can çekişmenin ardından ölür.

Şimdi genç ve başarılı oyuncu hakkında merak edilenler şöyle; Çukur Cemil diziden neden ayrıldı? Tolga Sala hangi diziye geçti? Yeni projesi ne? Daha önce pek çok dizide izlediğimiz ve Çukur dizisiyle yıldızı daha da parlayan başarılı oyuncu diziden senaryo gereği ayrıldı. Kişisel sebeplerden ya da her hangi bir anlaşmazlıktan dolayı değil.

Tolga Sala Çukur gibi güçlü prodüksiyonu ve kurgusu olan bir dizide rol almaktan büyük keyif aldığını verdiği röportajlarda belirmişti. Diziden ayrılma kararı kendi inisiyatifi dışında gelişen Tolga Sala yeni sezonda farklı projelerle kamera karşısına geçecektir. Fakat şimdilik gelen teklifleri değerlendirdiği biliniyor.

Kısa bir tatilin ardından farklı karakterler ve hikayelerle tekrar izleyici karşısında çıkacaktır. Çukur dizisi prestijli bir proje olduğu için dizide rol alan tüm oyuncuların kariyeri  için oldukça önemli dönüm noktası.