Çukur Cemil Ölecek mi? Tolga Sala Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 9 Mayıs 2018 : 21:36
1

Çukur’un 7 Mayıs Pazartesi günü ekranlara gelen 29. bölümünde sevilen bir karakterin diziye veda edeceği kulislere düşmüştü. 28. bölümün düğün sahnesinde Vartolu kendinden geçmiş ve o düğünü yaptırmamak için harekete geçmiştir. Dizide Cemil karakteri vurulmuştur. Çukur Cemil öldü mü Ölecek mi?

Vartolu, Saadet’i kaybetmemek için herşeyi göze almıştır. Öyle ki yaptığı bir hata onu Saadet’den daha çok ayırmıştır. Diğer yandan Yamaç ile de arayı iyice koparan Vartolu düğün günü kendini kaybeder. Ne olursa olsun o düğün olmayacaktır. diğer yandan Cemil ise Ayşe’ye olan aşkı ile gerçekler arasında sıkışıp kalmıştır. Son defa Ayşe ile konuşmak için harekete geçer.

[kirmizitext]Çukur Dizisi Cemil Kimdir? Gerçek Adı Ne? için tıkla[/kirmizitext]

Cemil Ayşe’nin soğukluğundan emin değildir. Onun da kendisini sevdiğini düşünür. Ancak bunu kendisinden duymak ister. Son bir hamle ile Ayşe’yi terasa çağırır. Orada ise Ayşe’den kendisini sevdiğini söylemesini ister ve eğer isterse onu uzaklara götüreceğini söyler. Ayşe ise Çukur’dan sadece ölü olarak çıkılacağını ve Cemil’in gerçeklerle yüzleşmesi gerektiğini söyler. Sonrasında olayları zamana bırakmasını ister. Ancak Cemil kararlıdır.

Cemil ya Selim ile ya da İdris ile konuşacak durumu anlatacak ve izin isteyecektir. Ancak Ayşe tam Cemil giderken eline aldığı saksı le Cemil’e vurur. Çukur Cemil Ölecek mi? Tolga Sala Diziden Ayrılıyor mu? Aldığımız bilgilere göre önceki bölümlerde diziye dahil olan ve Cemil karakterine hayat veren Tolga Sala ölerek diziden ayrılıyor.

Tolga Sala Kimdir?

Diriliş dizisinde Hamza Alp karakteri ile karşımıza çıkan Tolda Sala 1989 İstanbul doğumludur. Yengeç burcunda olan yakışıklı oyuncu Türkiye güzeli Melisa Aslı Pamuk ile aşk yaşamaktadır.Yer Gök Aşk dizisinde sergilediği performans ile sevilen oyuncu kısa sürede sektörün aranan simalarından olmuştur.

 

 

Comments are closed.