Çukur Dizisi Aliço Kimdir? Karakter Analizi


Güncelleme: 15 Ekim 2017 : 18:53
1

Show Tv‘nin merakla beklenen ve uzun bir çalışmanın eseri olan Çukur dizisinin oyuncuları belli oldu ve dizideki karakterler de yayınlandı. Karakterler arasında öyle biri var ki, duruşu, bakışı ve oyunculuğu ile hemen dikkatleri çekiyor. O isim Aliço. Aliço kimdir? Nasıl bir karakter, Aliço hakkıdna bilinmeyenler. Aliçoyu oynayan oyuncu kim?

Çukur dizisi aksiyon ve aşk adında seyirci ile buluşmakta. Dizinin oyuncuları ve karakterleri birbirinden yetenekli. Bir çok oyuncu ise İçerde dizisinden hatırlıyoruz. Örneğin İçerde dizisinin Davut’u Çukur’a Aliço olarak karşımıza çıkmaktadır.

Aliço, İdris’in sokaktaki gözü kulağı. Çöp toplayarak geçimini sağlıyor. Daha iyi şartlara sahip olabilirken kendisi bu hayatı seçmiş. Askerde büyük bir travma yaşamıştır. İnsanlardan uzak olmak istiyor. Müthiş bir sayısal zekası vardır. Zekidir ancak bir o kadar da acımasız.

Aliço karakterine hayat veren oyuncu Rıza Kocaoğlu’dur. 1979 İzmir doğumludur. Oyunculuk bölümünü mezunudur ve Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. İlk deneyimi Bana Şans Dile isimli film ile 2001 yılında olmuştur. Bu zamana kadar bir çok sinema filmi ve dizide rol almıştır.

 

1 YORUM

Comments are closed.