Çukur Dizisi Cumali Kimdir? İdris’in Hapisteki Oğlu Kim?


Güncelleme: 17 Eylül 2018 : 22:01
55

Çukur dizisi Show Tv ekranlarında muhteşem bir kadro izleyici ile buluştu. Dizide oldukça ilginç karakterler var. Bunlardan biriside İdris Koçovalı’dır. İdris Koçovalı’nin haspisteki oğlu olan Cumali dizide oldukça güçlü bir karakteri oynayacak. Peki kim bu Cumali? Hangi oyuncu canlandırıyor?

Cumali İdris’in en güvendiği oğludur. Hapse neden girdiği, birisini mi öldürdü yoksa İdris için bir suçumu üstlendi belli değildir. Ancak ortalık kızıştığında Cumali ortalığı kasıp kavuracaktır. Karakterle ilgili en güncel sizler için yazımızda. Evet sizlere bir kısa bilgi verelim. Cumali dizinin final sahnesinde ortaya çıkacak. Nasıl mı? İşte detaylar…

 

Bir güncelleme bilgisi girelim. Çukur Dizisinde İdris’in oğlu Kahraman, Vartolu tarafından öldürülmüştür. Cumali ise diziye Kahraman’ın ikiz kardeşi Cumali karakteri olarak giriş yapacağı daha önceden söylemiştik. Ancak son dakika bilgisi ile tüm detaylar baştan değişti. Gerçekte Mustafa Üstündağ ceza evindeki kardeş Cumali olarak diziye giriş yapacaktı. Ancak oyuncu Mustafa Üstündağ ile bazı anlaşmazlıklar yaşandı ve başarılı oyuncu dizinin ana castından çıkartıldı.

Normalde Show Tv’nin resmi sitesinde Çukur dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Mustafa Üstündağ şuan o listede olmadığı dikkatlerden kaçmadı. Peki Cumali kim? Belli oldu mu? Müjdeli haber bizden olsun. Evet Cumali karakteri belli oldu. İşte o isim.

 

Daha önce diziye bir çok karakterin gireceği bilgisi gelmişti. Cumali kim sorusu hala en çok sorulan sorulardan. Bu konu ile ilgili pek çok iddia da ortaya atıldı ve hala da atılıyor. Hatta diziye Çağatay Ulusoy’un gireceği bile söylendi. Ki kendisi Netflix’te yayınlanacak olan bir Türk dizisi için anlaşmış olmasına rağmen. Konu ile ilgili hazırladığımız, Çağatay Ulusoy gerçekten Çukur’a gelecek mi başlık yazımızı buradan okuyabilirsiniz. Peki kim bu Cumali? Ne zaman diziye girecek?


[kirmizitext]Çukur Dizisi Cumali Ne Zaman Diziye Giriş Yapacak? İşte Detaylar<<<tıkla[/kirmizitext]


Dizide daha öncede dediğimiz gibi Mustafa Üstündağ’ın oynayacağı rol ne yazık ki anlaşmazlık nedeni ile iptal edilmiştir. Şimdi ise yapım şirketi diziye Cumali karakterini canlandıracak ve o role yakışan bir ismin peşinde.

 

Çukur’un Yeni Dövmesinin Anlamı Ne? Sembol Ne Anlama Geliyor? <<< Tıkla Öğren

 

En sonunda Cumali karakterini canlandıracak olan oyuncu belli oldu. Aylardır Çukur dizisinin Cumali karakterini kimin canlandıracağı konuşulurken sonunda o isim belli oldu. Çukur dizisi yeni sezonda Cumali karakterini Necip Memili canlandıracak. Çukur Cumali kim başlıklı haberimizi ve Necip Memili ile ilgili detayları [kirmizitext]buradan[/kirmizitext] öğrenebilirsiniz.

Comments are closed.