Çukur Dizisi Cumali Ne Zaman Diziye Giriş Yapacak? İşte Detaylar


Güncelleme: 6 Ocak 2018 : 18:39
4

Çukur Dizisinin ilk bölüm ile İdris’in oğlu kahraman suikast sonucu ölmüş ve Koçovalı ailesi büyük bir kayıp yaşamıştır. Kahraman’ın ölümünden sonra İdris ise kalp krizi geçirir. İşte o anda Koçovalı ailesi büyük bir sıkıntının içine düşer. Yamaç ise bir kurtarıcı gibi mahalleye geri gelir. Ancak kimsenin bilmediği bir şey vardır. İdris’in hapisteki oğlu. İsmi Cumali. Cumali kimdir? Cumali diziye ne zaman giriş yapacak? İşte Cumali hakkında her şey.

Öncelikle Cumali kimdir, Kahraman neden öldü gibi soruların cevaplarını aşağıdaki bağlantılardan öğrenebilirsiniz. Kısaca Cumali İdris’in en büyük oğludur. Kahraman’ın ikizdir. Kahraman Yamaç’ın yokluğunda  en güçlü evlattır. Ancak uçkuruna düşkün, zaafı olan bir karakterdir. Abisi Cumali ise Yamaç gibi gözü peki korkusuz ve zekidir.


Çukur Dizisi Cumali Kimdir? İdris’in Hapisteki Oğlu Kim?<<<tıkla


Selim kardeşi Yamaç’ı kıskanmaktadır. Yamaç’a en çok zararı Selim verecektir. Şuan için belki işler iyi gitmekte Yamaç ortamı idare etmektedir. Ama gün gelecek Selim ihanetinde dozajı arttıracaktır. Ve işte tam o anda Yamaç’ın yanına hem destekçisi hem abisi Cumali gelecektir. Yamaç’ı en zor durumda kaldığında tutup kaldıracak. Abi kardeş kol kola, sırt sırta hem içerdeki hem de dışardaki hainlere karşı mücadele edeceklerdir.


CUMALİ’Yİ OYNAYACAK KARAKTER BELLİ OLDU! İŞ DETAYLAR <<<Tıkla


 

4 YORUMLAR

Comments are closed.