Çukur Dizisi Ersoy Kimdir? Mehmet Yılmaz Ak Nereden Tanıyoruz?


Güncelleme: 21 Eylül 2018 : 11:37
0

Çukur dizisine yeni sezon 3.bölüm sonrası yeni bir karakter dahil oluyor. Ersoy ismi ile diziye dahil olacak olan oyuncu daha önce İçerde’den tanıyoruz. Peki Ersoy kimdir? Gerçek adı ne? Yaşı, kariyeri, oynadığı diziler ve dahası.

Ersoy Karakuzuların en has adamıdır. Sağ kolu olarak diziye dahil olacak olan Ersoy biraz da deli dolu birisidir. Psikopat yanı da olan Ersoy, Yamaç ve diğerlerine kan kusratacaktır. Karaktere hayat verecek olan oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’tır.

1 Ocak 1986 doğumlu olan Mehmet Yılmaz Ak, Kadir Has Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. İçerde dizisinde Yaşar karakterini canlandıran oyuncu çok sevilmiş ve beğenilmişti. Aslen Diyarbakırlı olan başarılı oyuncu birçok tiyatro oyununda sahne almıştır. Beşinci Basamak isimli oyunu yazarak ödül de almıştır.

TV dünyasına Ben de Özledim isimli dizi ile adım atmıştır. Sonrasında ise Kırık Kalpler Bankası ve Nekro isimli sinema filmlerinde oynamıştır. 177 cm boyunda olan oyuncu 75 kg ağırlığındadır ve kova burcundadır.

Gözleri kahverengidir. 2015 yılında Ceset isimli yapımda da görev almıştır. Başarısı ile yapımcıların gözdesi olan Mehmet Yılmaz Ak özellikle kötü adam tiplemeleri de oldukça başarılıdır. Oyuncuya başarılar dileriz. Peki Ersoy karakteri nasıl bir hikayeye sahip?

Ersoy Karakuzuların sağ kolu, has adamı olarak diziye giriş yapacak. Bildiğiniz gibi her mafya ve suç dizisinde bir sağlam yan karakter vardır. Ersoy’da Karakuzuların sağ kolu olup Yamaç’ın adamları ile mücadele içerisine girecek. Özellikle Yamaç’ın has  adamları Kemal ve Metin ile karşı karşıya gelecektir.