Çukur Dizisi Karaca Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 30 Ekim 2017 : 23:36
0

Çukur dizisi reyting rekorları kırarak yoluna devam ediyor. İlk bölümü ile Söz dizisinin arkasında takılan dizi reytingleri zorlayacak gibi. Dizinin konusu ve mekan seçimi oldukça ilginç. Seyirciyi de etkileyen yanı bu oldu. Dizi de çok ilginç karakterler de en az dizinin konusu kadar dikkat çekici. Özellikle Karaca karakteri hem güzelliği hem de performansı ile ilgi odağı oldu. Peki kimdir bu Karaca? Gerçek adı ne? Yaşı, sevgilisi, oynadığı diziler. 

Çukur dizisinde Karaca karakterini canlandıran genç oyuncu Ece Yaşar’dır. Ece Yaşar, 1994 Ankara doğumludur. 165 cm boyunda olan genç oyuncu 53 kg ağırlığındadır. Başak burcunda olan genç ve güzel oyuncu 5 Eylül doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Ece Yaşar, Can Muratoğlu ile aşk yaşamaktadır.

Güzel oyuncu Ece Yaşar ilk profesyonel dizi deneyimini Kara Sevda dizi ile yapmıştır. Dizide Nihan karakterinin bebeğine bakan bakıcı olarak rol almıştır. Şimdi ise Çukur dizisinde Karaca karakterini canlandırmaktadır.

Çukur Dizisi Karaca-Ece Yaşar Resimleri

Çukur Dizisi Ece Yaşar Videosu