Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler


Güncelleme: 12 Ekim 2017 : 23:54
1

Ay Yapım‘ın yapımcılığında ekranlara gelecek olan bir dizinin simi henüz sosyal medyaya düştü. İsminin “Çukur” olduğu öğrenilen dizinin oyuncu kadrosu ve karakterleri hakkında bilgiler gelmeye başladı.

Daha önce Aras olarak duyurulan ve daha sonra Çukur olarak değiştirilen dizinin ayrıntıları belli olmaya başladı. Casting çalışmalarının devam ettiği dizinin başrol oyuncuları şuan için belli olmasa da  İçerde dizisinden tanıdığımız Aras Bulut İynemli‘ye teklif gittiği bilgisi geldi. Ünlü oyuncu da dizi için gelen teklifi kabul etti.

İçerde dizisi gibi polisiye tarzı bir dizi olması beklenen Çukur dizisi konusu ve hikayesi hakkında bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir.

Çukur dizisi konucu, oyuncu kadrosu, çekildiği yer ve hakkındaki tüm haberleri sitemizden takip edebilirsiniz. Güncel bilgiler haberimizin altına eklenecektir. Bizi takipte kalın.

Çukur Dizisi Konusu Nedir?

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır.


Çukur Mahallesi İstanbulun Neresinde? Çukur Dizisi Çekimleri Nerede


Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Çukur dizisinin afişi de yayınlandı. Dilan Çiçek Deniz ve Aras Bulut İynemli’nin pozları büyük ilgi gördü. Dizi, afişi ile merakları üzerine çekti.

Çukur Dizisi Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

1995 de Sivas ta dünyaya gelen genç oyuncu lisede okurken oyunculuk eğitimi almış kısa sürede tiyatro dalında yeni başarılara imza atmıştır.Oyuncuyu daha önce bir kaç dizi de rol almış olsa da Bodrum Masalı dizisiyle kendinin büyük kitlelere tanıtma fırsatı bulmuştur.

Çukur Dizisi Erkan Kolçak Köstendil Kimdir?

Çukur Dizisi Öner Erkan Kimdir?

Çukur Dizisi Kubilay Aka Kimdir?

Çukur Dizisi Rıza Kocaoğlu (Aliço) Kimdir?

Çukur Dizisi İrem Altuğ Kimdir?

Çukur Dizisi Perihan Savaş Kimdir?

Çukur Dizisi Burak Sergen Kimdir?

Çukur Dizisi Mustafa Üstündağ Kimdir?

Çukur Dizisi Boncuk Yılmaz Kimdir?

Çukur Dizisi Kadir Çermik Kimdir?

Çukur Dizisi İlayda Alişan Kimdir?

Çukur Dizisi Uğur Yıldıran Kimdir?

1 YORUM

Comments are closed.