Çukur Dizisi Selim Kim? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler


Güncelleme: 12 Ekim 2017 : 22:48
0

Çukur dizisindeki Selim karakterinin gerçek adı ne? Çukur dizisindeki Selim karakterini canlandıran Öner Erkan hakkındaki bilgileri sizler için haberimizde derledik.

Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’in başrolü paylaştığı dizide Aras Bulut İynemli’nin ortanca kardeşi Selim Koçovalı rolünü Öner Erkan canlandırıyor. İdris’in üçüncü oğlu, Yamaç’ın ise en küçük ağabeyi. Ailenin eğlence sektöründeki işlerini yönetmesine rağmen babasının değerlerinin hiçbirini benimsemediği için onun gözünde bir hayal kırıklığından öteye geçemez.

1980 doğumlu olan oyuncu 9 Eylül Üniversitesinin Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Bahçeşehir Üniversitesinde yüksek lisansını tamamlamasının ardından TRT ekranlarında çocuk programı sunmuştur.

Ardından Haluk Bilginer’in oyun atölyesine giren oyuncu buradan sonra dizi ve reklam filmi teklifleri almaya başladı. Nescafe’nin reklam filmlerinde uzun süre rol aldıktan sonra Avrupa Yakası dizisi ile büyük çıkış yakaladı.

Öner Erkan, Avrupa yakasında rol almasının ardından İki Aile dizisinden de teklif aldı. Yayınlandığı dönemde çok sevilen iki dizide de önemli roller üstlenen oyuncu, çok sevildi. Ayrıca Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü, Organize İşler gibi sevilen sinema filmlerinde de rol aldı.

2011 ve 2014 yılları arasında Gülse Birsel’in sevilen dizisi Yalan Dünya’da rol almaya başladı. Üsküdar’a Gider İken ve Mutlu Ol Yeter dizilerinde de rol alan oyuncu 2015 yılından beri TV dizilerinde olmamıştı. Bu nedenle ünlü oyuncunun sevenleri yeni dizisi karşısında büyük sevinç yaşadı.

Öner Erkan,  2010 yılında Sibel Erkan ile hayatını birleştirdi. 2013 yılında Afife Jale Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu ödülünü Babamın Cesetleri filmindeki Krek rolü sayesinde kazandı.

Sizce Öner Erkan Çukur dizisindeki Selim rolüne yakışmış mı? Siz oyuncuyu dizide görmekten memnun musunuz? Dizi ve oyuncu hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.