Çukur Dizisi Sena (Dilan Çiçek Deniz) Kimdir? Kariyeri-Hayatı


Güncelleme: 12 Ekim 2017 : 22:50
0

Çukur dizisi Sena Kim? Çukur dizisinde Sena karakterinin gerçek adı ne? Sena karakteri kimdir, gerçek adı sevgilisi ve tüm bilgileri sizler için haberimizde!

Aras Bulut İynemli’nin başrolü oynayacağı Çukur dizisi için kadın oyuncu çalışmaları uzun süre devam etti ve en sonunda uygun bir oyuncu bulundu. Sena karakteri; Yamaç’ın büyük aşkı; deli dolu, dik kafalı, yaşam enerjisi yüksek ve güzel bir genç kadın. Yamaç’la ortak bir hayatın hayallerini kurarken, Koçovalı ailesi karşısında bu hayallerini başka bir bahara saklamak zorunda kalır.


Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler <<<tıklayınız


Sena karakteri ile Aras Bulut İynemli’nin rol arkadaşı olan kadın oyuncunun adı Dilan Çiçek Deniz. Çukur dizisinde Sena karakteri ile karşımıza gelecek olan Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli’nin sevgilisi canlandıracak.

Çukur Dizisi Sena Kimdir? (Çukur Dizisi Dilan Çiçek Deniz Kimdir?)

1995 doğumlu olan oyuncu, Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği Bölümünden Edebiyat Bölümüne geçiş yapmıştır. Henüz 15 yaşında iken Güneşi Annem Sanırdım isimli bir şiir kitabı yazan oyuncunun edebiyata ilgisi büyüktür.

Dilan Çiçek Deniz 17 yaşında iken de liseler arasında yapılan bir tiyatro yarışmasında ödül kazanmıştır. 2014 yılında 19 yaşında iken katıldığı güzellik yarışmasında 2. olmuştur.

Dilan Çiçek Deniz daha sonraki sene kainat güzelliği yarışmasında da Türkiye temsilcisi olmuştur. Güzelliği tescilli olan oyuncu ilk olarak Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Ebru karakteri ile karşımıza çıkmıştır. Ardından Güneşin Kızları dizisinde Elif rolünü oynamıştır. En son final yaptığı kesinleşmeden ekranlardan ayrılan Bodrum Masalı dizisinde rol almıştır. Ünlü oyuncunun özel hayatı hakkında ise henüz herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.

Sizce Dilan Çiçek Deniz ile Aras Bulut İynemli nasıl bir ikili? Siz Dilan Çiçek Deniz’i bu dizide görmekten memnun musunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=FWDfE4dplEA